Ja osobiście używam wózka Jedo Bartatina. Jest ciężki, masywny, ma dużą osłaniającą od wszystkiego budkę, łatwy w prowadzeniu, staranuje wszystko przed sobą, ja mam na paskach a nie na amortyzatorach i dziecko nie czuje wszystkich dziur w chodnikach, łatwo się rozkłada i składa, ładny wizualnie. Jedyny minus to rzep przy koszu, ale to nie jest jakiś duży problem. Tylko, że my kupiliśmy nowy, ale sądząc po zużyciu a w sumie nie zużyciu wózka w stosunku do czasu i w jaki sposób go użytkuję to spokojnie 2 dzieci posłuży. Jedynie co to paski skórzane trzeba kontrolować czy się nie przecierają już na tyle żeby wymienić. Ale ja mam 10 miesięcznego synka i jeszcze nie ma śladów zużycia pasków.
reklama
Dziewczyny a może jest tutaj użytkowniczka spacerówki Baby design mini? Na lato na działkę i bardziej kompaktowo szukam spacerówki i zastanawiam się nad tym modelem. Tylko opinie są różne albo naj naj naj lepsza albo skrajnie w drugą stronę...
anuszkamamuszka
Zaciekawiona BB
Może nieco z innej beczki - znajoma kupowała na allegro wózek bliźniaczy - polecam sprawdzić wymiary wózka, jeśli planujecie zakup, znajomej wózek nie mieścił się w drzwiach do windy! Sprawdziła drzwi do mieszkania i bagażnik a winda ją niemile zaskoczyła. Ku przestrodze
reklama
Myślę że może lepszym rozwiązaniem będzie kupienie wózka nowego, jednak troche tańszego, Adamex ma różne tańsze pozycje, a jednak kupienie używanego wózka wiążę się też ze złuszczonym naskórkiem lub roztoczami w łóżeczku, nikt tego nie chce
Podziel się: