reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Dziekuję Dziewczynki za opinie.
Chwilowo nastapiła u nas zmiana planów
Pisałam na "majówkach", że Szymonek dostał od chrzestnego chicco enjoy i do wiosny sobie nim pojeździmy (tzn. wózek będzie tylko na wypady samochodem), natomiast wiosną powrócimy do tematu maclarena.
Powiem Wam, że najładniejszy moim zdaniem to jest ten różowo-brazowy, ale niestety tylko dla dziewczynek :-(
za to widziałam "na żywo" niebiesko-granatowy (nie prezentował się zbyt efektownie) i szaro-pomarańczowy-śliczny (oczywiście jak na wózek dla chłopca)

zastanawiam się też nad zwykłym techno (bez okrycia na nózki), bo zima i tak będziemy jeździć naszym pompowanym roanem :), więc może darować sobie (około 200zł) i kupić zwykłego techno... mam czas do wiosny

Panno_migotko jesli chodzi o wózki, to wejdź sobie na tą stronę, tam masz dużo opinii na temat różnych wózeczków:
Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Ostatnia edycja:
Tak ten pomarańczowo- szary jest prześliczny, a ten różówo- bązowy...ach ja jestem w nim "zakochana" :tak:, jeżeli będę kupowała parasolkę to napewno właśnie tą i wtym kolorze :-)

Tak ten pomarańczowo- szary jest prześliczny, a ten różówo- bązowy...ach ja jestem w nim "zakochana" :tak:, jeżeli będę kupowała parasolkę to napewno właśnie tą i wtym kolorze :-)

nie dziwię się, to zestawienie kolorów jest świetne
Ostatnio widziałam wózek innej firmy również brązowo-różowy i tez prezentował sie wspaniale

reklama
A mi sie podoba pliko3 p PPerego czarno rozowy :-) ale z doswiadczenia wiem ze ten jasny kolor na budce nie jest dobrym rpzwiazaniem,chyba ze da sie zdemontowac budke i ja prac w pralce...

x_44.jpg

Peg-perego - Porównywarka cen Zakupy WP - Wirtualna Polska

Ostatnia edycja:
Do góry