reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
ten pierwsz tez mi sie podoba ale ta raczka..... bo to ze ni mialabym malego widziec to obleci....
drugi szczeze nie podobaja mi si podwojne kolo taki czolg bez urazy oczywiscie
a ten pierwszy to podobny stelarz do tego co ja dalam link rzy najmniej kola:tak:

widzialam go w sklepie ladniutki jest ale te kolka podwojne ... ale to jak kto woli :-) ogolnie gora wydaje sie masywna taka i na zime nawet tez nad nim myslalam bo ten w sklepie mi sie wydawal na zime najlepszy ale teraz upatrzalam chicco i nawet jak w sklepie zobacze ze na zime nie zabardzo to ni bede sie spieszyc poczekam do wiosny ..

Kupiłam taki wózek: bb* super wózek VERSO new Baby Design *gwarancja (454454118) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieję, że mała zmieści się w nim w kombinezonie. Mierzyłam ją do podobnego w sklepie, tylko że bez przekładanej rączki i miała luzy. Wyobraźcie sobie, że różnica szerokości oparcia między tym co mam, a tym co kupiłam, wynosi aż 8 cm. I jak dziecko miało nie być zgniecione?? :szok: Wydaje mi się, że Włosi robią wózki na swoje warunki. U nich chyba nigdy nie jest tak zimno, żeby dzieciom zakładać kombinezony, dlatego ich wózki są mniejsze. Tylko teraz nie wiem, co zrobić z tym chicco. Może być go ciężko sprzedać.:baffled:

A jaki chicco masz ? ktory to taki maly?

fajnie ze ten co kupilas ma przekladana raczke ale ciekawe jak sie prowadzi jesli ma kola obrotowe z tyłu.

No właśnie też się zastanawiałam nad tymi kołami. Ale myślę, że mają blokadę jakąś. Ja mam chicco ct 01. Dałam za niego 800 zł, a wystarczył ledwie na 5 miesięcy. Fajny by był, bo jest i lekki i fajnie się składa, ale te ograniczniki na oparciu są nie do przyjęcia. Dlatego uważaj na te ograniczniki. Jak chcesz kupić chicco, najlepiej najpierw przymierz, czy synek będzie się mieścił swobodnie.

wklej linka jak mozesz tego wozka ... bo ja wiem jak wozki wygladaja ale nazw to nigdy nie pamietam ... albo niechce mi sie zapamietac :baffled::baffled:

reklama
Do góry