reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

śliczny

Podczas szukania spacerówki doszłam do jednego wniosku... wszystkie różowe mi się podobają, nieważne jaki model :-D:-D:-D ale przecież nie kupię Szymonowi różowego wózka

reklama
Panna Migotka -twardy masz orzech do zgryzienia. Chicco prezentuje się porządnie i nie wygląda na taki malutki...a tu niespodzianka.

Przekopałam ostatnio całe allegro przy okazji poszukiwań nowego wozu dla Lady ( a raczej Tymka). Lady wklejała zdjecie wózka na wątku " alegro i pierdółki". Myśle, ze jak go troche potestuje to podzieli się spostrzeżeniami:blink:
Cieżko było, a to to podnóżek niregulowny to oparcie za krótkie, ech...
Przy tych poszukiwań natrafiłam na wzóeczek który mi się podoba-
Mamas And Papas Ziko Frankie , to już dla wiekszego szkraba...
stroller.jpg

Szopek, wózeczek fajny, tylko te małe kółeczka mnie przerażają. W moim też są małe i już zdążyły się powykrzywiać i pocentrować na krzywych chodnikach. Pasowałaby mi spacerówka na dużych kołach, ale takie są po pierwsze ciężkie, a po drugie nie jest ich za dużo. A niestety muszę zapitalać z wózkiem na drugie piętro. Gdybym mieszkała na parterze, kupiłabym tako.

Szopek, wózeczek fajny, tylko te małe kółeczka mnie przerażają. W moim też są małe i już zdążyły się powykrzywiać i pocentrować na krzywych chodnikach. Pasowałaby mi spacerówka na dużych kołach, ale takie są po pierwsze ciężkie, a po drugie nie jest ich za dużo. A niestety muszę zapitalać z wózkiem na drugie piętro. Gdybym mieszkała na parterze, kupiłabym tako.

Ja mieszkam też na 2 piętrze w dodatku mało silna jestem i muszę swój na raty znosić . Zazwyczaj jednak ktoś mi w tym pomaga. W Kielcach mieszkałam w takim bloku, gdzie na parterze była wózkarnia, wszystko cacy. Nikt nie gramolił się na piętro.
Niby u nas w mieście jest spokojnie, ale znając siebie i podatność na prawo Murphiego to pierwszej nocy jakiej bym zostawiła na klatce schodowej na parterze, ktoś by mi go zwinął. Miałam tak kiedyś z rowerem. Nic nie kradli, spokój, dziadek kupił mi górala ( rower nie człowieka;-)) i pierwszej nocy mi ukradli z piwnicy. Nawet nie zdążyłam pojeździć, bo poźna jesień była...

Jak byś miała Tako to ci by nie było żal klamotac tym po każdym schodku. W góre na włoka byś ciagneła. :-p

Przy tych poszukiwań natrafiłam na wzóeczek który mi się podoba- Mamas And Papas Ziko Frankie , to już dla wiekszego szkraba...
super wózio :-)

Trochę mnie Panno_Migotko zmartwiłaś, żee Iga nie mieści się w chicco, bo jutro będziemy mieć enjoya i miałam nadzieję, że Szymon trochę nim pojeździ

Pola, to może ze względu na ciepłe ubranie. Zauważyłam, że sporo dzieci podobnie wygląda w wózkach, jak są w kurciochach. Może to jest normalne, a ja przesadzam?

migotka a jaki masz chicco ? ja miałam przy jasiu ct o4 i w wieku 2 lat niecałych naet dziecko sie nie mieściło :/ więc generalnie te wózki ...te modele sa na drobniutkie dzieci tylko :( bardzo waziutkie siedziska niestety :(

Mam chicco ct 0.1. Nie wiem, czy tylko ten model ma takie ograniczniki na oparciu, które są strasznie wąskie i dziecko w kurtce siedzi z rękami do przodu.

Ja sprawiłam mojej taką spacerówke
Nic mnie nie kosztowała, bo to wymiana po drugim krzesełku do karmienia. Nic innego nie było w baby-maxxie, tzn. było chicco, ale na żywo wydawało mi się nijakie:sorry2:

reklama
Bardzo zgrabny wozeczek, ja mam concord fusion i jest jak krowa, w autobusie sie nie mieszcze, a maz mi ciagle wypomina, ze sie na niego uparlam, a teraz niegdzie nim przejechac nie moge(niestety ma racje). Wczoraj natomiast wynalazlam sobie podwojny wozeczek w jaki sie zaopatrze jak kiedys 2 dzidzia na swiat zawita Leebruss Twin Zoom Ultimate Travel System Pushchair Gold SV6 from Babyoka online baby shop
podoba mi sie, ze dzieciaki moga na siebie patrzec, a nie 1 musi sie patrzec w oparcie przed nim :)

Do góry