reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

a ja jestem zachwycona naszym wózeczkiem GRACO DELUXE mala zaczyna juz jezdzic jako "spacerówka" gondoli juz nie uzywamy bo mala jest zainteresowana swiatem a nie "niebem"

reklama
...jest takie powiedzenie ..polak mądry po szkodzie :laugh2:
dokładnie :-D:-D:-D

ale ja zdawałam sobie sprawę, że oprócz wózka wielofunkcyjnego, z którego jestem baaaaaaaaaardzo zadowolona, będę musiała kupić spacerówkę "parasolkę".
Jednak jak zobaczyłam, to co jest w sklepach, to mi się słabo zrobiło. Wszystko trzeszczy już na "dzien dobry", a co będzie potem.
dlatego zdecydowałam się na kupno lepszej parasolki

jak na razie jestem bardziej za Peg perego.
Niestety nie zwróciłam uwagi, czy blokują się przednie kółka.
Dlatego czekam na Olę K., która ma ten wózeczek. mam nadzieję, że napisze cos bliżej na temat jego użytkowania

Lady a Ty jaka spacerowke mozesz polecic???Bo chyba juz kilka wozkow przetestowalas

Właśnie.. jesli możesz polecić jakąś porządną i godną uwagi parasolke, to proszę napisz

Lady a Ty jaka spacerowke mozesz polecic???Bo chyba juz kilka wozkow przetestowalas

wg. mnie najlepciejsza spacerówką ( biorac pod uwage gdzie mieszkam - chodniki dupowate , góry , łaki ) są spacerówki firmy hauck ..jaguar, jeep
x- landery są tez dobre

dla mnie dlatego te firmy bo : duże siedziska ..wystarczają na dłuższy czas ...na lato i zime gdzie dziecko sie ubiera jak cebulke ;-)
i przede wszytkim ...amortyzatory ! są najlepsze jakie kiedykolwiek miałam przyjemność testować :tak:
nic nie czuc ..dziecko siedzi spokojnie i sie nie telepie .
Poza tym..duze kosze na zakupy ...i fajny dizajn :tak:

waga dość spora ale mi to wsio ryba ;-):-p

wiecie co ja mam dwa wózki bo jeden kupiłam dla Filipka jak sie urodził - Nestor Rambler( jestem z niego bardzo zadowolona) a jak sie okazało ze bedzie jeszcze Ritka kupiłam podwójny Graco Stadium Duo i tez jest ok tylko ma małe kołka, ale nie mozna mieć wszystkiego...

Kiedyś Iwonka albo Lady Bird napisała, że lepiej zainwestowac w dobrą spacerówkę i kupić uzywaną gondolę.

tak i tak zrobilam bo doswiadczeniu z pierwszym dzieckiem:tak::-) i mam zamiar swoim kupionym uzywanym wozkiem przejezdzic do wiosny bo jestem z niego zadowolona a dopiero wtedy kupie super spacerowke typu parasolka :-) Teraz jeszcze jezdzimy w gondolce,mam tez spacerowke do kompletu mojego wozka ktora zamontuje chyba juz nie dlugo bo Klaudia rosnie jak na drozdzach;-)

wg. mnie najlepciejsza spacerówką ( biorac pod uwage gdzie mieszkam - chodniki dupowate , góry , łaki ) są spacerówki firmy hauck ..jaguar, jeep
x- landery są tez dobre

dla mnie dlatego te firmy bo : duże siedziska ..wystarczają na dłuższy czas ...na lato i zime gdzie dziecko sie ubiera jak cebulke ;-)
i przede wszytkim ...amortyzatory ! są najlepsze jakie kiedykolwiek miałam przyjemność testować :tak:
nic nie czuc ..dziecko siedzi spokojnie i sie nie telepie .
Poza tym..duze kosze na zakupy ...i fajny dizajn :tak:

waga dość spora ale mi to wsio ryba ;-):-p
dokładnie się z Tobą zgodzę, ja mam Haucka I coo, i jestem bardzo zadowolona, super amortyzatory i najważniejsze, że zabudowana, wygodne głębokie siedzisko i nie jest jak leżaczek, Zosia jeszcze w nim nie jeździ bo w gondolce ma troszkę miejsca - jeszcze;-)

Lady hauck jaguar jest super wozeczkiem ale niestety dla mnie za duzy.W sumie ta spacerowka co mamy czyli bebe car tracker jest troche podobna,tez duze kola pompowane skretne,swietnie sie prowadzi po lesie i krzywych chodnikach,ale zlozone podwozie jest za duze i za ciezkie.
Potrzebuje niewielkiej lekkiej parasolki,bo mam maly bagaznik w aucie a poza tym co najmniej raz w miesiacu bede z Ania jechac pociagiem z Wawy do Krakowa.

reklama
to tak jak i my.

A ja znowu zgłupiałam, bo kolezanka chce mi zostawic swojego maclarena za 800zł i teraz już nie wiem co robić
:baffled::baffled::baffled::baffled:
bo Inglesina Zippy - po przeczytaniu opinii użytkowników ODPADA
PP Pliko 3 był moim typem, jednak nie zakładałam zakupu Maclarena głównie ze wzgledu na cenę ponad 1000zł
a teraz nie wiem

mam czas do piatku na zastanowienie, bo wtedy mała koleżanka mojego Szymusia wyjeżdza z mamą.

Do góry