reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki, wózeczki

Corin - ja uwielbiam ten wózek. Mnie odpowiada, jest klasyczny, dzieciątku jest w nim wygodnie, nie cierpię takich śpiworów....Jest spory, ciężki, ale baaaardzo wygodnie się do prowadzi. Nie polecam do bloku, nie wiem jak zachowuje się w windzie....ja nie jeżdzę z maluszkiem do galerii handlowej (Maja pierwszy raz była jak miała ok 1 roku). Mieszkam w domu jednorodzinnym, mam sporo miejsca, mogłam sobie na ten wózeczek pozwolić. Mam Roana Maritę, kolor 19-sk. Biało-granatowy. Jest zachwycający............:-):-):-):-)

reklama
Ta babka też była zachwycona tym wózkiem. Mieszkam w domku, więc może ważyć i 20 kilo ;) po windach ani schodach tarabanić go nie muszę. Jedno mnie jeszcze powstrzymuje przed całkowitym podjeciem decyzji. Wózek który chce kupić musi mieć przekladaną rączkę. Możliwość montowania spacerówki przodem lub tyłem mnie nie satysfakcjonuje.
Kkkkasiulka czy twój model ma taką opcję?

Corin - nie, nie ma przekładanej rączki. Ale powiem Ci szczerze, że ja kupowałam ten wózek ze świadomościa, że spacerówkę kupie osobno. Więc spacerówki nawet nie przekładałam, najpierw miałam trójkołową, bo u mnie pod domem nie było drogi, strasznie wertepy, a potem go sprzedałam - był juz za duży i za ciężki i mam teraz lekka spacerówke, którą wszędzie wjeżdzałam.

orchidea no no wózeczek bomba tylko cena prze przeraża. Mnie tez sie jeden podoba juz od dawna.http://allegro.pl/implast-bolder-ecoline-sd-wozek-fotel-torba-10xgr-i1397285393.html
znalazłam go w sieci i nawet byłam w sklepie oglądac, ale tez nie jest tani...i tu mnie boli. Pewnie skonczy sie na tym, ze kupimy inny, ale tańszy, bo powiem szczerze, troche pewnie bedzie mi szkoda pieniedzy na mój wymarzony pojazd dla dzidziulka. No ale co tam jest tyle wózków, ze pewnie ..może innym mi sie spodoba.. x-landery sa bardzo ładne i cenę mają dobrą.

Ostatnia edycja:
maqnio superrr ten wózek ale faktycznie ceny są dużeeee ale jak fajnie napisali tam "full zestaw" :) No ale pewnie jak pisałaś zakupione będą tańsze wózki,chociaż jakby to tak przeliczyć spaceróka ..fotelik..itd hmmmm ale na to jeszcze troszkę czasu jest damy radę :-)

orchidea, no czasu jeszcze troszke jest, ale tam mogłabym juz dzis leciec do sklepu i kupic. i masz racje trzeba rozwazyc czy jakbym kupowała osobno wózek, spacerówke i inne akcesoria, to czy wyjdzie taniej. przeliczymy i zobaczymy:)

reklama
mnie sie podobaja ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ZOOM 2011 spacerowy + 2 foteliki RIDER oraz ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: S-TWINNER bliźniaczy + 2 gondolki/foteliki PRIMA EASY ale przed zakupem chcialabym zobaczyc na zywca jak wyglada i jak sie prowadzi. Naszczescie udalo mi sie znalezc jeden sklep gdzie oferuja tylko wozki dla blizniakow i mozna zobaczyc bo gdzie indziej to tylko marzenie - na zamowinie i nie ma mozliwosc obejrzenia przed zakupem :()

Do góry