reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

Ja polecam Tako sportster miałam dla synka i teraz koleżanka uzywała i dała dalej a bywało u niej tak ze 2 w środku się wciskała (miała dzieci 2 lata różnicy )I stwierdziła ze nie do zdarcia wózek:-)Ja sama woziłam w nim mojego smyka przez 3 ,5 roku zakupy po 15 kg pod spodem i maluch i wciągałam na 2 piętro_Ostatnio czytałam ze ciężki ja nie zwróciłam wtedy uwagi bo wciągałam bez problemu:-)A powiem ze teraz zmieniła się trochę kolorystyka i teraz jest droższy(kupiłam przez allegro za 400 zł)Zero wad żadnych reklamacji :)teraz prawie zakupiłam Tako i mam nadzieje ze będzie jakościowo jak tamten.

reklama
Ja jak bylam teraz w domu mialam przyjemnosc prowadzenia wozka Jedo-lekko i przyjemnie nie trzeba wysilku wkladac w prowadzenie.
Bylam z mama w kilku sklepach widzialam kilka wozkow bebecar,emmaljunga,xlander.Jak dla mnie bebecar numer jeden idzie jak po masle- mam model tzw bujany na pasach ew amortyzator ale obydwa jak dla mnie byly dobre cena wysoka tylko byla bo 5tys i jakis rabat .Ja jestem zdecydowana na zakup przez internet mam ze 3 modele ,ktore mi sie podobaja wiec w styczniu kupie by miec czas na odeslanie i zamowienie innego.

a jak tak sobie jeździcie po sklepach i porównujecie te wózki, to jak w tym wszystkim wypada Mura 4. Pytam dlatego, że u mnie w okolicy nie ma nigdzie wózków maxi cosi i nie mogę ich na żywo ocenić. X-landerem za to pojeździłam i niby wszystko fajnie, ale cały czas coś mi nie leży :happy:

Nie wiem o co chodzi ale przysięgam z ręką na sercu, że w rodzinnym moim mieście jadąc przez głowną ulicę i rondo widziałam pod rząd 7 dziewczyn z takim samym wózkiem xlandrea o tym samym kolorze!!! :szok: hehe wracajac widzialam jeszcze jeden ale był czerwony wow ;))

Nie zupełnie mi sie nie podoba ich kształt :/ Nie podobaja mi sie te takie zaokrąglone od przodu gondole, takie male i jak kaczy dziób - wlasnie te xlandrey takie sa..
Żałuje bardzo, ze nie da sie tych kunertow odstrzelic gdzies by pomacac.. No ale trudno za ta cene to nawet niech na rok bedzie. ( chociaz opinie w necie sa bardzo dobre)

Angel ja widziałam kunerta w hurtowni i bardzo polecali w sklepie i wyglądał jak w necie.Zwróciłam uwagę bo był podobny do Tako :)A w tej hurtowni mieli chyba z 15 sztuk i dla mnie to był szok ze tak dużo.Ale pewnie im schodzą bo nie mieli by tylu nawet x lander mieli 3 sztuki.I bardzo chwalili wiec jak ci się podoba to zamawiaj :)
Matitka- własnie zauważyłam ze mamy synków z tego samego roku i mój też :-)Kacper

Ostatnia edycja:
reklama
Widziałam ten model fajny jest i z tego co widziałam to ma aluminiową ramę i jest lżejszy.Zobacz sobie jest jeszcze nowy model z tako lungo coś podobnego i cenowo u mnie kosztuje 1100zł w sklepie.Bardzo mi się gondola podobała (podobna jak w roan marita )ale mój się na mój pierwszy wybór uparł i tak zostało.

Do góry