reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
atomówka też dzisiaj o tym pomyślałam, czy czasem przed nowym rokiem nie będzie nam trzeba kupić wózka. Planowaliśmy w lutym raz, żeby w mieszkaniu nie zagracał, a dwa liczyłam na nową kolekcję. Ale jak ma być droższy 200 zł to wole kupić teraz

Z tego co wiem to vat wzrasta tylko na ubranka i na buty.Ale już paru sprzedawców mówiło ze mają być podwyżki cen na wózki ale ile w tym prawdy to nie wiem.W tamtym roku x lander miał zdrożeć i faktycznie jest droszy :szok: 500 zł.

No właśnie sprzedawcy mogą wykorzystać to,ze Vat wzrasta to i oni sobie swój asortyment podciągną cenowo w górę
U mnie na dole jest sklepik dla maluchów i właściciel mówił mi właśnie,że wszystko pójdzie z górę
A że łóżeczko teściowa chce u niego zamówić, to powiedział,żeby zapłacić teraz a do marca łóżeczko może spokojnie stać u niego w sklepie ( tzn w magazynie)
Chyba z wózkiem zrobimy podobnie jednak

Cholera a ja finansowo nie pociagne w grudniu wszystkiego i ani ciuchow ani wozka nie jestem w stanie kupic:( coz poczekamy do lutego i bedziemy kupowac drozej.

wzrost cen wózków to bardziej dlatego będzie, że zmieniają się kolekcje na nowsze... warto na allegro sie przyczaic, bo wtedy wózki z 2011 roku powinny byc tańsze niz teraz :tak:

reklama
Jeszcze taka moja uwaga, że warto zwracać na torbę przy wózku uwagę - jak bardzo przydaje się pojemna i dobrze rozplanowana torba można przekonać się podczas spacerów ;-) no i często jak gdzieś się wybieramy wózkiem, dajmy na to do przychodni, to żeby taka torbe łatwo mozna było przerobić na torbę na ramię
ewentualnie mozna dokupic inną (ja będe chyba tak robic, bo moja juz wysłużona), ale ciężko znaleźc idealnie pasującą do wózka

Do góry