reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
Widziałam dzisiaj wózek tako laret i rozczarowało mnie tylko jedno że nie ma w gondoli tego daszku opuszczanego i bardzo mała torba jest do wózka.I już nie wiem czy captiva czy ten laret i kurcze ta rama jak dla mnie za kolorowa a kosztuje u mnie 1330 zł 2w1.Fotelik 220 a w innym 180 zł .I już nie wiem jaki chcę wózek:-(

Byłam z moim w sklepie zobaczyć wózek i skończyło się na tym ze go zarezerwowaliśmy czyli zapłaciliśmy zaliczkę i odbierzemy na koniec grudnia później nie da rady chciałam fiolet ale sprzedał się i mój uparł się na turkus Wózek głęboko-spacerowy TAKO Laret Nowość 2011 SKLEP BOBO a kosztuje 1305 zł.i Próbuje się przekonać do tego koloru a marzył mi się czerwień z czarnym albo fiolet heh a znowu w błękit i co powiecie o tym kolorku ??

reklama
Do góry