reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

monika wózek i kolor super, dzidzi napewno sie spodoba :) ale szczerze to ładniejszy by był fiolet, no ale jak nie było to trzeba się cieszyć tym co jest, świetny zakup!!!

reklama
Ważne ze nie cały czarny a ja wybrałam model mój kolor w sumie ten turkus też ładny.Ja jak nie fiolet chciałam beż ale trudno ważne ze model ten co trzeba.Tylko gdzie ja go schowam hmm chyba gdzieś w garderobie upchne złożony.A najbardziej przeraza mnie ze to za szybko i gwarancja i zamierzam spróbować zapłacić w grudniu i może jak zapłacę zgodzą się na odbiór w lutym.

nam ostatnio wpadł nawet w oko mikado aston

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2347&

a
drugi to mutsy 4rider

mam nadzieję że jak polecę do polski to będę miała okazję pojezdzic obydwoma:-)
..:: Bobo wózki ::.. Najlepsze wózki dziecięce: 4rider mutsy 2011 zestaw (3w1) głęboko- spacerowy + maxi cosi cabrio

m
iałyście do czynienia tymi wózkami??

ja mam 4 ridera jest fajny ale minusy sa takie ze gondola jest mała moja emilka już jak miała 4 msc ledwo się mieściła a spacerówki taki minus że szerokie ma kółka tylne te nie skrętne i tak kupiliśmy zwykła parasolkę bo już mnie to po jakimś czasie zaczęło denerwować a tak po za tym super sie prowadzi i jest ładny wizualnie....

A ja dalej nic z tym wozkiem, wogole to jestem zielona Wy ty o jakis firmach markach kolorach a ja.... bede wozic w taczce:-D:-D:-D:-D:errr:
ja mam w domu trzy - chetnie jedną odstapię, bo mój dziadek też już zapowiedział, że prawnusiątko w taczce będzie wozić :-D:-D:-D
Może nową modę ustanowimy?

reklama
Do góry