reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

monika wózek i kolor super, dzidzi napewno sie spodoba :) ale szczerze to ładniejszy by był fiolet, no ale jak nie było to trzeba się cieszyć tym co jest, świetny zakup!!!

reklama
Ważne ze nie cały czarny a ja wybrałam model mój kolor w sumie ten turkus też ładny.Ja jak nie fiolet chciałam beż ale trudno ważne ze model ten co trzeba.Tylko gdzie ja go schowam hmm chyba gdzieś w garderobie upchne złożony.A najbardziej przeraza mnie ze to za szybko i gwarancja i zamierzam spróbować zapłacić w grudniu i może jak zapłacę zgodzą się na odbiór w lutym.

nam ostatnio wpadł nawet w oko mikado aston

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2347&

a
drugi to mutsy 4rider

mam nadzieję że jak polecę do polski to będę miała okazję pojezdzic obydwoma:-)
..:: Bobo wózki ::.. Najlepsze wózki dziecięce: 4rider mutsy 2011 zestaw (3w1) głęboko- spacerowy + maxi cosi cabrio

m
iałyście do czynienia tymi wózkami??

ja mam 4 ridera jest fajny ale minusy sa takie ze gondola jest mała moja emilka już jak miała 4 msc ledwo się mieściła a spacerówki taki minus że szerokie ma kółka tylne te nie skrętne i tak kupiliśmy zwykła parasolkę bo już mnie to po jakimś czasie zaczęło denerwować a tak po za tym super sie prowadzi i jest ładny wizualnie....

A ja dalej nic z tym wozkiem, wogole to jestem zielona Wy ty o jakis firmach markach kolorach a ja.... bede wozic w taczce:-D:-D:-D:-D:errr:
ja mam w domu trzy - chetnie jedną odstapię, bo mój dziadek też już zapowiedział, że prawnusiątko w taczce będzie wozić :-D:-D:-D
Może nową modę ustanowimy?

reklama
Do góry