lastpetunia
Fanka BB :)
monika wózek i kolor super, dzidzi napewno sie spodoba ale szczerze to ładniejszy by był fiolet, no ale jak nie było to trzeba się cieszyć tym co jest, świetny zakup!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajny wózeczek...my chyba spacerowe wezmiemy fioletowa a gondole jasną. Na koniec grudnia to juz mozna spokojnie miec go gdzies w zanadrzuByłam z moim w sklepie zobaczyć wózek
nam ostatnio wpadł nawet w oko mikado aston
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2347&
a drugi to mutsy 4rider
mam nadzieję że jak polecę do polski to będę miała okazję pojezdzic obydwoma:-)
..:: Bobo wózki ::.. Najlepsze wózki dziecięce: 4rider mutsy 2011 zestaw (3w1) głęboko- spacerowy + maxi cosi cabrio
miałyście do czynienia tymi wózkami??
ja mam w domu trzy - chetnie jedną odstapię, bo mój dziadek też już zapowiedział, że prawnusiątko w taczce będzie wozićA ja dalej nic z tym wozkiem, wogole to jestem zielona Wy ty o jakis firmach markach kolorach a ja.... bede wozic w taczce