reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

Ja polecam Tako sportster miałam dla synka i teraz koleżanka uzywała i dała dalej a bywało u niej tak ze 2 w środku się wciskała (miała dzieci 2 lata różnicy )I stwierdziła ze nie do zdarcia wózek:-)Ja sama woziłam w nim mojego smyka przez 3 ,5 roku zakupy po 15 kg pod spodem i maluch i wciągałam na 2 piętro_Ostatnio czytałam ze ciężki ja nie zwróciłam wtedy uwagi bo wciągałam bez problemu:-)A powiem ze teraz zmieniła się trochę kolorystyka i teraz jest droższy(kupiłam przez allegro za 400 zł)Zero wad żadnych reklamacji :)teraz prawie zakupiłam Tako i mam nadzieje ze będzie jakościowo jak tamten.

reklama
Ja jak bylam teraz w domu mialam przyjemnosc prowadzenia wozka Jedo-lekko i przyjemnie nie trzeba wysilku wkladac w prowadzenie.
Bylam z mama w kilku sklepach widzialam kilka wozkow bebecar,emmaljunga,xlander.Jak dla mnie bebecar numer jeden idzie jak po masle- mam model tzw bujany na pasach ew amortyzator ale obydwa jak dla mnie byly dobre cena wysoka tylko byla bo 5tys i jakis rabat .Ja jestem zdecydowana na zakup przez internet mam ze 3 modele ,ktore mi sie podobaja wiec w styczniu kupie by miec czas na odeslanie i zamowienie innego.

a jak tak sobie jeździcie po sklepach i porównujecie te wózki, to jak w tym wszystkim wypada Mura 4. Pytam dlatego, że u mnie w okolicy nie ma nigdzie wózków maxi cosi i nie mogę ich na żywo ocenić. X-landerem za to pojeździłam i niby wszystko fajnie, ale cały czas coś mi nie leży :happy:

Nie wiem o co chodzi ale przysięgam z ręką na sercu, że w rodzinnym moim mieście jadąc przez głowną ulicę i rondo widziałam pod rząd 7 dziewczyn z takim samym wózkiem xlandrea o tym samym kolorze!!! :szok: hehe wracajac widzialam jeszcze jeden ale był czerwony wow ;))

Nie zupełnie mi sie nie podoba ich kształt :/ Nie podobaja mi sie te takie zaokrąglone od przodu gondole, takie male i jak kaczy dziób - wlasnie te xlandrey takie sa..
Żałuje bardzo, ze nie da sie tych kunertow odstrzelic gdzies by pomacac.. No ale trudno za ta cene to nawet niech na rok bedzie. ( chociaz opinie w necie sa bardzo dobre)

Angel ja widziałam kunerta w hurtowni i bardzo polecali w sklepie i wyglądał jak w necie.Zwróciłam uwagę bo był podobny do Tako :)A w tej hurtowni mieli chyba z 15 sztuk i dla mnie to był szok ze tak dużo.Ale pewnie im schodzą bo nie mieli by tylu nawet x lander mieli 3 sztuki.I bardzo chwalili wiec jak ci się podoba to zamawiaj :)
Matitka- własnie zauważyłam ze mamy synków z tego samego roku i mój też :-)Kacper

Ostatnia edycja:
reklama
Widziałam ten model fajny jest i z tego co widziałam to ma aluminiową ramę i jest lżejszy.Zobacz sobie jest jeszcze nowy model z tako lungo coś podobnego i cenowo u mnie kosztuje 1100zł w sklepie.Bardzo mi się gondola podobała (podobna jak w roan marita )ale mój się na mój pierwszy wybór uparł i tak zostało.

Do góry