reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

Mutsy sa z 4 duzymi kolami gdzie skretna jest tylna os - i one maja dobra opinie, a te z skretnymi przednimi kolami nieco mniejszymi rzeczywiscie marudza cos czasem laski- moja kolezanka ma i wlasnie cos marudzila ze po prawie 2 latach cos jej sie tam zacina :)

ten ze skretna tylna osią to kwestia przyzwyczajenia pewnie,ale testowalam Mustiaka 4rider z piankowymi i pompowanymi kolkami i uwazam ze prowadzą się kapitalnie...fakt-sa po prostu drozsze i wiekszosc ludzi szuka czegos znacznie tanszego

u nas bedzie albo bugaboo albo mutsy albo stokke...dzis podejmiemy decyzje

reklama
serio?:))) kurcze ja nie wiem nie wiem-buga sa takie leciutkie no i maja amortyzowane kółeczka w przeciwieństwie do stokke ... kurcze dzis mamy sądny dzień ;-) i zamawiamy

Bardzo mało słyszałam negatywnych opinii o bugaboo. Bardzo, bardzo mało. Podobno daje radę w każdym terenie i w śniegu i w piachu. I ma ładne kolory i można mu wkładki zmieniać. Jak Stokke, no ale u mnie Stokke napotkał sprzeciw pana ojca;-), a i ja parcia specjalnego na niego nie mam.

u nas buga byl pierwszym wyborem...potem wydawalo mi sie ze jednak ze lekki ze dziwna gondola...no a teraz znow go bardzo rozwazamy...tylko ze maz jest za stokke...aaa zobaczymy wieczorem :-)

Tak zerknełam na Wasze typu wózków - niezłe mają ceny ;-) ale za tym idzie jakość i powinna funkcjonalność. Moje uwagi to wymiary wewnętrzne gondolki (maciupkie są) i spacerówek (tez do największych nie należą). Kwestia tez kubełkowatych spacerówek... do mnie nie przemawiają, a przy małej gondolce będzie trzeba szybko maluszka do spacerówki przenieśc, a dopóki nie kontroluje dobrze główki i nie siedzi najlepszą pozycję jest leżąca na płasko bądź minimalnie podniesiona, a tego w kubełkowych spacerówkach nie da się zrobić...
wizulanie ciekawe, nie ma co ukrywać - mi bardziej podoba się bugaboo :tak:

Bugaboo to fajny wózek, sprawdzony przez znajomą, tylko jednak cena nie koniecznie mi odpowiadała. Po długich poszukiwaniach znaleźliśmy tańszy odpowiednik Osann Beebop i nie zawiedliśmy się, mimo że bardzo się bałam tej decyzji. Wózeczek ma wszystkie zalety Bugaboo a do tego ma jeszcze praktyczniejsze koła niż buga. Jak się okazało to firma jest dość znana za naszą zachodnią granicą lecz nie u Nas. Ku mojemu zadowoleniu jest już coraz więcej sklepów oferujących wózki tej marki. U nas Osann Beebop sprawdził się w 100% i muszę powiedzieć, że jest wyjątkowo wytrzymały.

A ja od godziny walczę ze składaniem wózka :wściekła/y:
Namocowałam się z adapterami a wystarczyło nacisnąć guziczek hehe :D ale jaki ubaw przy tym ojoj :-D

Lista prawie jak u mnie:tak:. Faworytem jest bugaboo, jeszcze wysoko jest Uppababy, ale one są niedostępne w Europie. Decyzja zapadnie, jak wreszcie pomacam bugaboo.

ja ogładałam Uppababy, i wizulanie bardzo mi sie podba. gondola głeboka:-) ale ma tylko 70 cm ługosci-troszke mała:crazy: spaceróka- kubelkowe siedzisko i to troche mi nie odpowiada. ALe wóżek skłąda się blyskawicznie i z wygladu jest zaje......y. Tylko u nas cenaza wóżek bez fotelika 800 euro:szok:

reklama
wygrał bugaboo-jutro z dziadkiem zamawiamy:-)
thumb2_1323438433missoni_promocja.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry