reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

Mutsy sa z 4 duzymi kolami gdzie skretna jest tylna os - i one maja dobra opinie, a te z skretnymi przednimi kolami nieco mniejszymi rzeczywiscie marudza cos czasem laski- moja kolezanka ma i wlasnie cos marudzila ze po prawie 2 latach cos jej sie tam zacina :)

ten ze skretna tylna osią to kwestia przyzwyczajenia pewnie,ale testowalam Mustiaka 4rider z piankowymi i pompowanymi kolkami i uwazam ze prowadzą się kapitalnie...fakt-sa po prostu drozsze i wiekszosc ludzi szuka czegos znacznie tanszego

u nas bedzie albo bugaboo albo mutsy albo stokke...dzis podejmiemy decyzje

reklama
serio?:))) kurcze ja nie wiem nie wiem-buga sa takie leciutkie no i maja amortyzowane kółeczka w przeciwieństwie do stokke ... kurcze dzis mamy sądny dzień ;-) i zamawiamy

Bardzo mało słyszałam negatywnych opinii o bugaboo. Bardzo, bardzo mało. Podobno daje radę w każdym terenie i w śniegu i w piachu. I ma ładne kolory i można mu wkładki zmieniać. Jak Stokke, no ale u mnie Stokke napotkał sprzeciw pana ojca;-), a i ja parcia specjalnego na niego nie mam.

u nas buga byl pierwszym wyborem...potem wydawalo mi sie ze jednak ze lekki ze dziwna gondola...no a teraz znow go bardzo rozwazamy...tylko ze maz jest za stokke...aaa zobaczymy wieczorem :-)

Tak zerknełam na Wasze typu wózków - niezłe mają ceny ;-) ale za tym idzie jakość i powinna funkcjonalność. Moje uwagi to wymiary wewnętrzne gondolki (maciupkie są) i spacerówek (tez do największych nie należą). Kwestia tez kubełkowatych spacerówek... do mnie nie przemawiają, a przy małej gondolce będzie trzeba szybko maluszka do spacerówki przenieśc, a dopóki nie kontroluje dobrze główki i nie siedzi najlepszą pozycję jest leżąca na płasko bądź minimalnie podniesiona, a tego w kubełkowych spacerówkach nie da się zrobić...
wizulanie ciekawe, nie ma co ukrywać - mi bardziej podoba się bugaboo :tak:

Bugaboo to fajny wózek, sprawdzony przez znajomą, tylko jednak cena nie koniecznie mi odpowiadała. Po długich poszukiwaniach znaleźliśmy tańszy odpowiednik Osann Beebop i nie zawiedliśmy się, mimo że bardzo się bałam tej decyzji. Wózeczek ma wszystkie zalety Bugaboo a do tego ma jeszcze praktyczniejsze koła niż buga. Jak się okazało to firma jest dość znana za naszą zachodnią granicą lecz nie u Nas. Ku mojemu zadowoleniu jest już coraz więcej sklepów oferujących wózki tej marki. U nas Osann Beebop sprawdził się w 100% i muszę powiedzieć, że jest wyjątkowo wytrzymały.

A ja od godziny walczę ze składaniem wózka :wściekła/y:
Namocowałam się z adapterami a wystarczyło nacisnąć guziczek hehe :D ale jaki ubaw przy tym ojoj :-D

Lista prawie jak u mnie:tak:. Faworytem jest bugaboo, jeszcze wysoko jest Uppababy, ale one są niedostępne w Europie. Decyzja zapadnie, jak wreszcie pomacam bugaboo.

ja ogładałam Uppababy, i wizulanie bardzo mi sie podba. gondola głeboka:-) ale ma tylko 70 cm ługosci-troszke mała:crazy: spaceróka- kubelkowe siedzisko i to troche mi nie odpowiada. ALe wóżek skłąda się blyskawicznie i z wygladu jest zaje......y. Tylko u nas cenaza wóżek bez fotelika 800 euro:szok:

reklama
wygrał bugaboo-jutro z dziadkiem zamawiamy:-)
thumb2_1323438433missoni_promocja.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry