reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

a mnie krew zalewa, ze nie moge sobie nigdzie zmacać tego kunerta :angry:
a tak mi sie podoba no na nic innego przychylniej nie umiem juz spojrzeć :/

reklama
My dzis albo jutro pojedziemy zamówić wózek - bo wg tego sprzedawcy do 15.12 nie będzie problemów z kolorami, a że mamy gdzie trzymać to kupimy i już i będę spokojna :)
weżmiemy takie coś:
Dzieci

Mi Mutsy nie bardzo odpowiadają, szczególnie koła

Angel co do tych Kunertów, ja go nigdzie nie widziałam ale w necie czytałam sporo bardzo negatywnych opinii więc chyba bałabym się kupic go nie oglądając na żywo

Angel a może napisz maila do producenta czy gdzieś w Twojej okolicy ma dystrybutorów tych wózków?

Mutsy sa z 4 duzymi kolami gdzie skretna jest tylna os - i one maja dobra opinie, a te z skretnymi przednimi kolami nieco mniejszymi rzeczywiscie marudza cos czasem laski- moja kolezanka ma i wlasnie cos marudzila ze po prawie 2 latach cos jej sie tam zacina :)

Mutsy z dużymi kołami, ale skrętnymi to fajny wynalazek. Generalnie śliczne wózki.
Wiem, że moja koleżanka - dalsza, ma ten wózek i coś narzekała na niego, ale nie pamiętam dokładnie o co cho.

reklama
Miałam okazję jeździć Mutsy z dużymi kółkami i skrętna tylna osią - dla mnie porażka, jak czołg... ale to trzeba samemu spróbować, na mieście poszukac kobitki z wózkiem i dzieckiem w środku i poprosic o jazde testową i opinie :tak: każdemu co innego pasuje;-)

Do góry