reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

a mnie krew zalewa, ze nie moge sobie nigdzie zmacać tego kunerta :angry:
a tak mi sie podoba no na nic innego przychylniej nie umiem juz spojrzeć :/

reklama
My dzis albo jutro pojedziemy zamówić wózek - bo wg tego sprzedawcy do 15.12 nie będzie problemów z kolorami, a że mamy gdzie trzymać to kupimy i już i będę spokojna :)
weżmiemy takie coś:
Dzieci

Mi Mutsy nie bardzo odpowiadają, szczególnie koła

Angel co do tych Kunertów, ja go nigdzie nie widziałam ale w necie czytałam sporo bardzo negatywnych opinii więc chyba bałabym się kupic go nie oglądając na żywo

Angel a może napisz maila do producenta czy gdzieś w Twojej okolicy ma dystrybutorów tych wózków?

Mutsy sa z 4 duzymi kolami gdzie skretna jest tylna os - i one maja dobra opinie, a te z skretnymi przednimi kolami nieco mniejszymi rzeczywiscie marudza cos czasem laski- moja kolezanka ma i wlasnie cos marudzila ze po prawie 2 latach cos jej sie tam zacina :)

Mutsy z dużymi kołami, ale skrętnymi to fajny wynalazek. Generalnie śliczne wózki.
Wiem, że moja koleżanka - dalsza, ma ten wózek i coś narzekała na niego, ale nie pamiętam dokładnie o co cho.

reklama
Miałam okazję jeździć Mutsy z dużymi kółkami i skrętna tylna osią - dla mnie porażka, jak czołg... ale to trzeba samemu spróbować, na mieście poszukac kobitki z wózkiem i dzieckiem w środku i poprosic o jazde testową i opinie :tak: każdemu co innego pasuje;-)

Do góry