reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

a ja zakochałam się w tym wózku baby active jet classic
Babyactive
jest troszkę większy od tako warrior i verso (które nadal biorę pod uwagę) i to mi bardzo odpowiada, niestety ma też wielką wadę jaką są małe przednie kółka i to go od razu dyskwalifikuje, ale wizualnie jest najpiękniejszy jak dla mnie :-)

reklama
a ja zakochałam się w tym wózku baby active jet classic
Babyactive
jest troszkę większy od tako warrior i verso (które nadal biorę pod uwagę) i to mi bardzo odpowiada, niestety ma też wielką wadę jaką są małe przednie kółka i to go od razu dyskwalifikuje, ale wizualnie jest najpiękniejszy jak dla mnie :-)

wygląda ładniutko:tak:

tak ale ten jest trochę większy od innych i to jest właśnie super, ja się obawiam co do innych że naszemu Damianowi może się szybko zrobić tam ciasno zwłaszcza jeśli odziedziczy rozmiary po tatusiu :-D

Mi też podobał się ten jet ale jest bardzo niski i tylko dlatego odpadł u mnie.A ja jadę w sobotę po wózek bo nie będzie w sumie już kiedy a przed sylwestrem zamknięte wiec odbieramy trochę szybko ale co.
Kasiulka -a jaki kupiłaś wózek daj zdjęcia ??
A ta marita super tylko mi nie podoba się w nim spacerówka

reklama
Do góry