reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

moja znajoma ma ten wózek stokke i szczerze nie podoba mi się on wogóle no ale sa gusta i guściki :) dla mnie dziwaczny na maxa no i dziecko jak podrośnie to jak dla mnie by siedziało na łopacie tak sztywno :/ no ale kto co lubi i woli :) od wyboru do koloru mamy :))

Ostatnia edycja:
reklama
ano pewnie :-)...dlatego mówię że brzydalek...no i cena zabija jak podliczy sie wozek z akcesoriami...
a nie wiem , zobaczymy:-D...chcialam zamawiac na gwiazdke ale poczekam do stycznia i juz

nasz wózek stoi juz schowany/zarezerwowany u ojczula w hurtowni.
uradowani my, oj uradowani:))))
roan-marita_182.jpg
nie mogę się doczekać pierwszego spacerowania...

reklama
nusia - dla mnie ze skrętnymi kółeczkami zbyt niestabilne. Nie mam problemu z poruszaniem się bez skrętnych kółeczek:))) a kolorek i materiał łatwy w utrzymaniu czystości... i jakiś taki uniwersalny.
Bardzo podobają mi się jaśniutkie , kremowe... piekne są...no ale szybciutko się brudzą.

Ewstra - a no i bujak jest... najważniejsze, że stabilny, dośc wysoki i gondolka spora więc maleństwo troszeczke pojeździ :-) a że dodatkowo wizualnie skromny i nam sie podoba - tez super:))

Do góry