reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

maria w tym x landerze xq z 2011, który wybrałam, część przy zagłówku gondolce się podnosi do pozycji półleżącej i co nowego spacerówkę można montować w dwie strony (przode/tyłem) do kierunku jazdy. Ale faktycznie jak masz już wózeczek po Bartoszku, to nie wiem czy jest sens wydawać kaskę na nowy.

reklama
Kasiulek akurat xq nie ogladalam bo jednak chcialam xt bo xq ma za male przednie kolka jak na moje warunki. Ale dziwne ze az tak sie roznia! No to ten xq rzeczywiscie ma wszystko co do zycia potrzeba:)

Kolezanka jeszcze bardzo zadowolona z implasta i poleca.

Inna kolezanka ma do sprzedania teutonie mistral S z maxi cosi cabrio fix bezowa z krata w srodu- moze ktoras chce?
I quinny sama spacerowe- moze ktos chce?

Hej kobietki,
ja dopiero wdrażam sie w temat wózków... czytam o modelach, firmach itd.

doradzcie prosze czy warto kupić X - landera 3 w 1 (kolor bordowo szary) stan bardzo dobry, od znajomych, używany przez 1 dzidzię.
centa 1 tys.
jak myślicie - warto????

Inamorate ładny ten wózeczek, mam nadzieję,ze będzie równie praktyczny

Abi kochana zależy czy chcesz konieczne X landera , jeżeli tak to warto bo cena rozsądna
Jeżeli natomiast marka jest Ci obojętna to ja wolałabym nowy za tą cena kupić

Też jestem bardzo ciekawa jak w praktyce... no coż przywiozą we wtorek poskładam i będę jeździć po przedpokoju :D hehe ;)

reklama
Mojej koleżanki sąsiadka kupiła implast bolder wózek i próbowała mnie przekonać ze super itp a po 2 miesiącach kupiła Tako Captive.Czemu dokładnie nie wiem powiedziała tylko daj spokój,A na necie właśnie są złe opinie na temat tego wózka może coś poprawili w nowych modelach tego nie wiem

Do góry