reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
ja się już zaczynam grubo zastanawiac czy nie powinni przede mna zamknac sklepow...u nas mutsy,windoo od bebe confort i dzis jeszcze kosmiczny concord mi sie spodobal
świr.:-D

Kasiulka ten sam chce i ten sam kolor chcę:) chociaż dla dziewuchy taki sobie ale mi się podoba.

A te mamuśki co rodzą drugi raz - to wy kupujecie drugi nowy wózek czy wykorzystujecie pierwszy? bo mnie mega korci żeby kupić wózek nowy ale w sumie nie wiem czy to nie burzujstwo z mojej strony bo mam spacerówkę chicco S3 tyle że zgubione od niej są pasy i wkładki i trzeba dokupić gondolę. Ale marzę o tym x-landerze.

No i fajnie że już zamówiliście, ja co prawda nigdy bym wózka nie zamówiła nie oglądając go wcześniej na żywo, ale to w końcu Wam ma służyć i Waszej dzidzi a nie mi
To dobra firma i modna teraz więc sprawdzi się zapewne

Mi w tym X landerach przeszkadzają te kubełkowe spacerówki

Potwierdzam dobre zdanie o x landerach - chyba nikt kogo znam i nim jeździ sie nie skarżył:tak:

Maria ja kupować nowego wózka nie będę (tzn chyba nie, musze zobaczyć jak przechował się w piwnicy stary;-)) z dwóch powodów, po pierwsze stary wózek mi bardzo odpowiadał i się sprawdził, a po drugie teraz nie możemy sobie pozwolić na kupno drugiego wózka, bo mamy inne wydatki, no i poza tym pewnie i tak kupiłabym ten sam, tylko nowszy model ;-)

a ja po weekendzie zabieram się za kompletowanie zamówienia wyprawkowego :tak:

reklama
Ja dzis bylam troche poogladac wszystko. I porownywalam chicco moje do xlandera. I tak: chicco maly, lekki i waski z podnoszonym oparciem w gondoli. Ale gondola malutka a ja mam rodzic duza kobite. Xlander sliczny ale ciezki, szeroki i wielki i bez podnoszonego zaglowka co jest skandalem bo potem dziecko wyje bo chce popatrzec.
Oczywiscie sprzedawca tak jak kazdy ma zle zdanie o chicco bo w testach zle wypada ale ja go mam i wiem ze jest super.

Oczywiscie najlepszy jest Jedo- ma piekna wielka gondole z oparciem do pionu i mozna wozic tylem lub przodem gondole i spacerowke - miaam ten wozek tez i jest super i pakowny. Ale spacerowka jest tak brzydka ze dla mnie nie do przejscia! A gondola i stelaz najlepszy z wszystkich.
Wiec chyba zostane przy moim chicco znow tylko dokupie gondole i pasy ktore zgubilam.

Rozki sa materialowe z frotte i z polaru. Te z polaru bardzo fajne bo z daszeczkiem na glowe i mieciutkie super. Ale brzydkie tylko 3 kolory bez rysunkow itd.

Do góry