reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
pinula- bardzo ładny zakup.

Ja mam wózek po moim chrześniaku. Ogólnie nie znam się na wózkach i mam bardzo małe oczekiwania, podoba mi się większość tych, które tu prezentujecie :) Ja mam firmy treeco, nie wiem czy to dobra czy zła marka, fakt jest taki, że wózek się sprawdził, jest w stanie idealnym i jestem zadowolona. A wyglada mniej więcej tak:
EMJOT TREECO 3w1 Gondola, Spacerówka, Fotelik, (1913726093) - Aukcje internetowe Allegro

wózki po kimś, to najlepsze wózki :)
dziewczyny doradźcie mi, który byście wybrały, nie chodzi mi o kolor tylko użytkowanie i funkcje
*A*WÓZEK X-LANDER XQ SPACERÓWKA+GONDOLA+TORBA (1966381996) - Aukcje internetowe Allegro
Tutek - wózki dziecięce, łóżeczka dziecięce, mebelki dziecięce, akcesoria dziecięce. Odwiedź nas...

x lander ma same dobre opinie (no może poza tym, że jest twardy), ale mamy które go użytkują i tak na to nie narzekają
tutek jest tańszy, polski i ma trochę więcej bajerów
różnica w cenie to ok 500zł
już myślę i rozmyślam z meżuniem od jakiegoś czasu, ale nic konstruktywnego nie wymyślelismy:crazy:

Ja dziś byłam oglądać wóżki
Fajowo było :-)

Pinula ten Wasz wózek też był na mojej liście, ale w końcu zdecydowałam sie na inny

Kasiulka powiem szczerze dziś jak dokładnie obejrzałam i pojeździłam X-landerem byłam zawiedziona
Tutka oglądałam i serio bardzo mi się podobał
Był lekki, zwrotny, ładny wizualnie i ogólnie wózek jest bardzo ok

Generalnie byałm w trzech sklepach ale 2 są bardzo blisko siebie
Może mega dużego wyrobu nie ma ale zawsze coś tam można zobaczyć
Są X-landery, Tutka, Tako, Jedo, Implast, Mikado i jeszcze dużo innych możesz podjechac i sobie pooglądac
MInus taki,że wózki są upchane jeden obok drugiego, mało przestrzeni do jazdy a w jednym sklepie Pani mało rozgarnięta ale jakos sobie poradziłam
Adres al . Solidarności 95/99 i al, Solidarności 78

Trzeci sklep tam są tylko dwie marki
Ja tam pojechałam bo wiedziałam,że na pewno będzie Mikado Aston właśnie do obejrzenia

reklama
byliśmy dziś oglądać wózki, na dzień dzisiejszy bierzemy pod uwagę dwa modele: taco warrior oraz wózek verso czy któraś z was może coś napisać na temat tych modeli?

Do góry