reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
ja mam pytanie do dziewczyn ktore byly/sa w UK...widzialyscie te wozki iCandy? Kolezanka bardzo mi poleca??

my widzieliśmy w sklepie... na ulicy zresztą też... ale mąż pooglądał i stwierdziła że nie bardzo... wizualnie dla mnie mogą być, ale mąż zwraca uwagę na stabilność i ramę....

Czesc dziewczyny! U nas aktualnie sytuacja sie komplikuje w zwiazku z tym, ze oczekujemy na dwojke i koniecznie chcemy wozek jeden za drugim. Najbardziej nam sie spodobal wozek baby jogger city select, oczywiscie nie ma go nigdzie w sklepach i trzeba zamawiac w internecie. Miala ktoras z was doswiadczenia zwiazane z tym wozkiem?

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Baby Jogger City Select DOUBLE

yummy mummy wózeczek fajny ale dla siedzących juz maluchów, dla niemowląt gondolka bądź nosidełko w spacerówce najlepsze.... O wozkach bliźniaków cieżko mi jednak się wypowiadać, ale tu na forum jest chyba wątek o mamach bliźniaków, może tam znajdziesz opinie?

Dziewczyny jaz całego serca mogę polecić wózki firmy JEDO są na paskach maja pompowane koła są idealne w teren i na miasto wiem co mówię, dużo z mężem podróżowaliśmy. Wózek sprawdził się i na górskich szlakach i na chodnikach miejskich, ma jednak małą wadę WAGA ja mieszkam na trzecim piętrze bez windy i to była masakra bo pierwsze 3 m-ce wnosiłam samą gondole do domu :-) ale jesli mieszkacie na parterze, w bloku z winda lub w domku :-) to naprawdę 100% komfortu dla dziecka Gorąco POLECAM.

Też myślę między innymi o Mutsy. One podobno mają małe gondole, ale chyba akurat w przypadku marcowych dzieci to nie jest aż tak istotne.
Ja teraz jak gdzieś idę, to się za wózkami oglądam:-D. I przy okazji mężowi pokazuję i tym sposobem już nam jeden odpadł, bo jemu się wizualnie nie podoba.

reklama
Do góry