reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
ja mam pytanie do dziewczyn ktore byly/sa w UK...widzialyscie te wozki iCandy? Kolezanka bardzo mi poleca??

my widzieliśmy w sklepie... na ulicy zresztą też... ale mąż pooglądał i stwierdziła że nie bardzo... wizualnie dla mnie mogą być, ale mąż zwraca uwagę na stabilność i ramę....

Czesc dziewczyny! U nas aktualnie sytuacja sie komplikuje w zwiazku z tym, ze oczekujemy na dwojke i koniecznie chcemy wozek jeden za drugim. Najbardziej nam sie spodobal wozek baby jogger city select, oczywiscie nie ma go nigdzie w sklepach i trzeba zamawiac w internecie. Miala ktoras z was doswiadczenia zwiazane z tym wozkiem?

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Baby Jogger City Select DOUBLE

yummy mummy wózeczek fajny ale dla siedzących juz maluchów, dla niemowląt gondolka bądź nosidełko w spacerówce najlepsze.... O wozkach bliźniaków cieżko mi jednak się wypowiadać, ale tu na forum jest chyba wątek o mamach bliźniaków, może tam znajdziesz opinie?

Dziewczyny jaz całego serca mogę polecić wózki firmy JEDO są na paskach maja pompowane koła są idealne w teren i na miasto wiem co mówię, dużo z mężem podróżowaliśmy. Wózek sprawdził się i na górskich szlakach i na chodnikach miejskich, ma jednak małą wadę WAGA ja mieszkam na trzecim piętrze bez windy i to była masakra bo pierwsze 3 m-ce wnosiłam samą gondole do domu :-) ale jesli mieszkacie na parterze, w bloku z winda lub w domku :-) to naprawdę 100% komfortu dla dziecka Gorąco POLECAM.

Też myślę między innymi o Mutsy. One podobno mają małe gondole, ale chyba akurat w przypadku marcowych dzieci to nie jest aż tak istotne.
Ja teraz jak gdzieś idę, to się za wózkami oglądam:-D. I przy okazji mężowi pokazuję i tym sposobem już nam jeden odpadł, bo jemu się wizualnie nie podoba.

reklama
Do góry