reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
? ja byłam "napalona" na xlandera do momentu aż go wypróbowałam w sklepie.. No nie wiem, dla mnie liczy się jakość "bujania" wózkiem. Xlander, kunerty i wszystkie inne są daleeeeeeeeeeeeeeeeeeko w tyle za Roanem, Emaljungą czy Bartatiną. Bo to są jedyne wózki jakie znam, które na prawdę mozna bujać jednym paluszkiem, bez siły - a to pomaga nie tylko na wertepach, ale też przy skrętach! :)

A co powiecie na kolor filetowy wózka dla chłopca pasuje??? Bo bardzo mi się podoba a niektórzy twierdzą ze jak dla dziewczynki.Choć mam znajomych co nie chcieli wiedzieć co będzie i kupili espiro enzo fioletowy ale urodziła się córka :)

Monika wg mnie fiolet psuje jaknjabardziej :tak: no chyba że to taki mocno pastelowy z dodatkiem kwiatuszków itp ;-)
ja jak szukałam wózka to w takich kolorach, żeby mi do moich ubrań pasował :sorry2:

Ja tez duzo dobrego o x-landerach słyszałam, ale nie miałam okazji wypróbować ;-) Teraz mam okazję kupić taniutko mutsy urban rider - ale za nic w świecie - to się jak czołg prowadzi :baffled: ja chyba tradycjonalistka jestem ;-)

? ja byłam "napalona" na xlandera do momentu aż go wypróbowałam w sklepie.. No nie wiem, dla mnie liczy się jakość "bujania" wózkiem. Xlander, kunerty i wszystkie inne są daleeeeeeeeeeeeeeeeeeko w tyle za Roanem, Emaljungą czy Bartatiną. Bo to są jedyne wózki jakie znam, które na prawdę mozna bujać jednym paluszkiem, bez siły - a to pomaga nie tylko na wertepach, ale też przy skrętach! :)
emaljunga na pewno sa swietne ale jakies takie wielkie...

A co powiecie na kolor filetowy wózka dla chłopca pasuje??? Bo bardzo mi się podoba a niektórzy twierdzą ze jak dla dziewczynki.Choć mam znajomych co nie chcieli wiedzieć co będzie i kupili espiro enzo fioletowy ale urodziła się córka :)
pewnie ze tak...jesli bedziemy faktycznie miec chlopca to cappucino lub fiolet

Monika wg mnie fiolet psuje jaknjabardziej :tak: no chyba że to taki mocno pastelowy z dodatkiem kwiatuszków itp ;-)
ja jak szukałam wózka to w takich kolorach, żeby mi do moich ubrań pasował :sorry2:

Ja tez duzo dobrego o x-landerach słyszałam, ale nie miałam okazji wypróbować ;-) Teraz mam okazję kupić taniutko mutsy urban rider - ale za nic w świecie - to się jak czołg prowadzi :baffled: ja chyba tradycjonalistka jestem ;-)
no wlasnie a mnie sie wydaje ze mutsy fajny moze byc :-) z opninii tez slyszalam ze super
prawda jest taka ze kazda z nas inaczej na wózek patrzy:-)

emaljunga na pewno sa swietne ale jakies takie wielkie...
no wlasnie a mnie sie wydaje ze mutsy fajny moze byc :-) z opninii tez slyszalam ze super
prawda jest taka ze kazda z nas inaczej na wózek patrzy:-)

Dokłądnie zależy co sie komu podoba... bo tak jak jednym nie podobają się te tradycyjne, tak drudzy tylko takie biorą pod uwagę ;-)

Ale bardzo ważne jest sprawdzić wózek na żywo. Mi mutsy bardzo się podobał, ale miała okazję nim się kawałek przejechać - pchać dwoma rękoma, bo jedną ciężko. Jak chcesz lekko skręcać to musisz odblokowac skrętne koła (ale przy dziurach to się namęczysz jak koła będą ci latac na wszystkie strony...). Moja bartatinę prowadzę i skręcam jedna ręką - żadna dziura czy błoto mi nie straszne, a jak prosta droga i potrzebuję uzyc dwóch rąk do czegos, to po prostu lekko popycham wózek (np. brzuchem) i on sobie sunie wolno (z mutsy to nie przejdzie, trzeba non stop pchać :sorry2:). Dlatego ciesze sie, że wydając o połowę mniej na wózek (mieliśmy po znajomości z hurtowi sprowadzany z minimalna marżą :-p) mamy funkcjonalny wózek :tak:

hej Laseczki.

ja wczoraj na osiedlu u siebie widziałam kobitke z Jedo - to była tez opjac ktora bralam pod uwage obok marity, marita wygrywala koszykiem na zakupy ale przegrywala fotelikiem, Jedo wygrywal Maxi Cosi i zdecydowaliśmy się jak narazie na to: JEDO BARTATINA PLUS 3w1 +MAXI COSI CABRIOFIX ***** (1864898491) - Aukcje internetowe Allegro okazuje się ze na allegro jest taniej niż w sklepie, ale przed zakupem będziemy jeszcze porównywać ceny - co prawda nie prowadzilam tego wózka ale przy najblizszej okazji to zrobie. Zastanawiamy sie tylko nad kolorem czy ten biało granatowy, czarny z czerwonymi dodatkami czy własnie ten fioletowy - Chłopczyk ma byc jak dla mnie fioltem moze byc

Monia ja bede miec wózek różowo-szary od szwagierki i ja bedzie chłopiec to trudno bedzie w takim jeździł zreszta dla mnie to nie ma różnicy jaki kolor wóżka no oprócz całego rózowego to wtedy było by coś nie haloo jakby chłopak w nim siedział :)

reklama
Lastpetunia w sumie masz racje jak bym miała dostać to bym też woziła nie ważne jaki kolor :-)Widzę ze fiolecik na topie jest.Dałam linka wcześniej i chciałam napisać coś do linka i mi nie wyszło wiec odpuściłam .A chodziło mi o to ze zastanawiam się dokładnie nad tym kolorem co w linku ,tylko jest podobno ciemniejszy i taniej można w sklepach kupić niż na necie z tej stronki to był akurat najtańszy w necie ale 200 zł różnicy to dużo.

Do góry