reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
mój tatko oszalał. Wózek już wybrany jest, kolor wybrałam... a ten dzwoni dzis z pracy, ze sie nudził chwile i sobie z magazynu wyciągnął, bo mają taki i nie musza sprowadzać tego koloru ...złożył go i sobie ogląda...przymierza ... :-D:-D:-D

mój tatko oszalał. Wózek już wybrany jest, kolor wybrałam... a ten dzwoni dzis z pracy, ze sie nudził chwile i sobie z magazynu wyciągnął, bo mają taki i nie musza sprowadzać tego koloru ...złożył go i sobie ogląda...przymierza ... :-D:-D:-D

:-D:-D:-D a to ponoc tylko przyszłe mamy maja syndrom wicia gniazda :-p ale mam nadzieje, że jakieś przyjemności zakupowe Tobie zostawi ;-)

A co powiecie na kolor filetowy wózka dla chłopca pasuje??? Bo bardzo mi się podoba a niektórzy twierdzą ze jak dla dziewczynki.Choć mam znajomych co nie chcieli wiedzieć co będzie i kupili espiro enzo fioletowy ale urodziła się córka :)

Ja od początku się nastawiam właśnie na fioletowy. Jak myślałam, że będzie chłopiec i teraz jak wiem, że to dziewczynka. Lubię fioletowy;-) i myślę, że to uniwersalny kolor.

Ale bardzo ważne jest sprawdzić wózek na żywo. Mi mutsy bardzo się podobał, ale miała okazję nim się kawałek przejechać - pchać dwoma rękoma, bo jedną ciężko.
O widzisz... A w większości czytałam, że mutsy taki fajny. Na razie jeszcze go nie macałam, na wielkie macanie wózków dopiero w grudniu w Polsce się wybiorę, bo chcę też gondole pooglądać, a tu znaleźć w sklepie gondolę to cud nad cudy.

tunia jak nie masz pomysłu na wózek to może taki Quinny products - ot-en dla swojej Lenki ;-) wybierzesz...koniecznie różowy ;-) mąż ostatnio znalazł najnowszy wózek akurat będzie dostępny od lutego ( tylko nie jestem pewna czy w polsce) no i cena nie bagatelna ;-)

reklama
Do góry