reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
Nie wiem jak z przesylka, my bedziemy zamawiac na domowy adres i mamy nadzieje, ze szwagier przywiezie nam autem na przelomie stycznia/lutego razem z kolyska i kotem ;-)
A teraz jak bedziemy wracac zamiast bagazu do samolotu bedziemy nadawac tez paczke przez firme- taka sama cena a w karton wrzuci sie ciuchy, te ciuszki dzieciece co dostalam, jakies ksiazki i 20 kg poleci i po 2 dniach od naszego rpzylotu bedzie pod domem ;-) A nie telepac sie z lotniska z torba gdzie kg moze i mozna 30 ale ciekawe w jakich produktach bo wymiarowo oraniczona..

Cześć dziewczyny czytam wasz wątek praktycznie od początku no może nie cały kiedyś już pisałam przedstawiałam się.Z 2 miesiące temu znalazłam wózek który mi odpowiada ale nie mam pojęcia gdzie go mogę zobaczyć na żywo chodzi mi o tako laret czy któraś z was widziałam ten wózek ??

Moniko Tako to polskie wózki, więc może trzeba napisac do producenta, bądź przedzwonić (maja infolinię) i tam może udziela odpowiedzi, gdzie najbliżej swojego miejsca zamieszkania możesz szukac tych wózków :tak: ewentualnie podzownic po okolicznych sklepach z artykułami dziecięcymi;-)

U mnie pełno tako od wyboru do koloru jest nawet nowość której na necie nie ma ale na lareta czekają i niewiedzą kiedy będzie.A ceny tańsze w sklepie niż od producenta.W Stargardzie Tako najbardziej się sprzedaje a ja kiedyś miałam i był rewelacyjny i teraz będzie tako ale muszę zobaczyć lareta jak mi nie podpasuje to captive kupie:)

reklama
A ja oczywiscie standardowo polecam X-landera. dla mnie to mercedes wsrod wozkow, a wiem co mowie mialysmy juz je z 4;-) Super sie prowadzi pomimo slusznej wagi, zwrotny, amortyzowany, szeroka, wygodna spacerowka, idealna na wszelkie wertepy i krawezniki

Do góry