reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki i foteliki

Emmaljungi też są chyba godne polecenia.

Właśnie mi sie przypomniało, że kiedyś bardzo mi się podobał ten wózio:
http://www.baby.com.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=5038661&sess_id=5737102290

No i teraz mam dylemat.

Nie ma on co prawda osobno wpinanej gondolki, ani skrętnych kół, ale za to przekładaną rączkę, a to jest niesłychanie ważne.

Słyszałyście może jakieś opinie na temat tego wózka?

wózeczek jest fajny, ale przeraża mnie ta miękka gondola. to w koncu będzie jesień i zima... jakoś sobie nie wyobrażam maluszka w takim miękkim worku w taką pogodę...

reklama
EDYTA27; znajomi mają Emmaljunga, a dużo podróżują ze swoim już 1,5 rocznym synkiem i przetestowali go min. w górach i nad morzem... ponoć świetnie pokonuje niedoskonałości nawierzchni i nierówności terenu... swobodnie spacerowali nim po plaży... idzie po piachu jak burza ;-)

no jest tego towaru trochę na rynku i naprawdę ciężko coś wybrać,te z implastu podobno sa mało stabilne,ktoś to już pisał chyba,ale fajne,te mikado też zresztą fajne,ja jednak musiałabym obejrzeć na żywca:-)

myśmy już wybrali deltim puma ale nie wiem czy jeszcze zdania nie zmienimy pod wpływem chwili:-)

Cześć dziewczęta, widzę że jakaś część z was kupiła już wózek lub jest w trakcie, mi osobiście podoba się jak na razie Quinny z 3 duzymi kołami ale tylko dlatego, że można fotelik zamontować na kołach a ja najwięcej poruszam się samochodem i że by nie nosić fotelika to bardzo fajny patent. Widzę też że inne wózki mają tę 3 funkcję więc będzie w czym wybierać.
Co do emmaljungi miałam tej firmy wózek dla 2 dzieci. Hubi miał 15 miesięcy jak urodziła się mała. Wózek był głęboką spacerówką z nakładanym fotelikiem nad nogami mniejszego dziecka - super się sprawdził

hej,
też jestem zwolenniczką wybierania na żywo i po wczorajszej wycieczce do centrum "Baby Fant", też zmnienililiśmy z mężem zdanie i teraz naszym faworytem jest Casualplay model S4
casualplay.es

Zaczynam sie cieszyc, ze w Belgii nei ma takiego wyboru :tak: my zostajemy przy Quinny, bylam w sklepie pomacalam pozmienialam gondole na spacerowke i na maxi cosi :-) pojezdzilam po sklepie i przed i dla mnei jest ok. Moze i inne w PL podobaly mi sie bardziej ale nie bede juz kombinowac.

reklama
*URWIS* Wózek Roan MARITA -kolory/wys.0zł w 24h (211959854) - Aukcje internetowe Allegro

taki dokładnie wózeczek ogladaliśmy w sklepie za 999zł, bo jest do końca lipca promocja....ale chyba jak dla mnie jest za duży, bo ja malutka jestem i prawie się za nim chowam....no i się tak zastanawiam czy dam radę pchać takiego kolosa z dzidzią.....chociaż bardzo mi się podoba

A mam sąsiadkę z takim wózeczkiem :

WÓZEK WIELOF. RING MAX NA PASKACH !!! + GRATISY ! (211213554) - Aukcje internetowe Allegro

i całkiem nieźle się prowadzi, a poza tym ma wszystko czego mi trzeba:
- pompowane koła
- zawieszenie na paskach
- regulację raczki i oparcia
- różne pokrowce i kieszonki
- śpiworek- gondolka (leciutka i usztywniona)
A na wózek muszę się szybo zdecydować, bo już rozłożyliśmy koszty, aż do października :rofl2:

Do góry