reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki i foteliki

Emmaljungi też są chyba godne polecenia.

Właśnie mi sie przypomniało, że kiedyś bardzo mi się podobał ten wózio:
http://www.baby.com.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=5038661&sess_id=5737102290

No i teraz mam dylemat.

Nie ma on co prawda osobno wpinanej gondolki, ani skrętnych kół, ale za to przekładaną rączkę, a to jest niesłychanie ważne.

Słyszałyście może jakieś opinie na temat tego wózka?

wózeczek jest fajny, ale przeraża mnie ta miękka gondola. to w koncu będzie jesień i zima... jakoś sobie nie wyobrażam maluszka w takim miękkim worku w taką pogodę...

reklama
EDYTA27; znajomi mają Emmaljunga, a dużo podróżują ze swoim już 1,5 rocznym synkiem i przetestowali go min. w górach i nad morzem... ponoć świetnie pokonuje niedoskonałości nawierzchni i nierówności terenu... swobodnie spacerowali nim po plaży... idzie po piachu jak burza ;-)

no jest tego towaru trochę na rynku i naprawdę ciężko coś wybrać,te z implastu podobno sa mało stabilne,ktoś to już pisał chyba,ale fajne,te mikado też zresztą fajne,ja jednak musiałabym obejrzeć na żywca:-)

myśmy już wybrali deltim puma ale nie wiem czy jeszcze zdania nie zmienimy pod wpływem chwili:-)

Cześć dziewczęta, widzę że jakaś część z was kupiła już wózek lub jest w trakcie, mi osobiście podoba się jak na razie Quinny z 3 duzymi kołami ale tylko dlatego, że można fotelik zamontować na kołach a ja najwięcej poruszam się samochodem i że by nie nosić fotelika to bardzo fajny patent. Widzę też że inne wózki mają tę 3 funkcję więc będzie w czym wybierać.
Co do emmaljungi miałam tej firmy wózek dla 2 dzieci. Hubi miał 15 miesięcy jak urodziła się mała. Wózek był głęboką spacerówką z nakładanym fotelikiem nad nogami mniejszego dziecka - super się sprawdził

hej,
też jestem zwolenniczką wybierania na żywo i po wczorajszej wycieczce do centrum "Baby Fant", też zmnienililiśmy z mężem zdanie i teraz naszym faworytem jest Casualplay model S4
casualplay.es

Zaczynam sie cieszyc, ze w Belgii nei ma takiego wyboru :tak: my zostajemy przy Quinny, bylam w sklepie pomacalam pozmienialam gondole na spacerowke i na maxi cosi :-) pojezdzilam po sklepie i przed i dla mnei jest ok. Moze i inne w PL podobaly mi sie bardziej ale nie bede juz kombinowac.

reklama
*URWIS* Wózek Roan MARITA -kolory/wys.0zł w 24h (211959854) - Aukcje internetowe Allegro

taki dokładnie wózeczek ogladaliśmy w sklepie za 999zł, bo jest do końca lipca promocja....ale chyba jak dla mnie jest za duży, bo ja malutka jestem i prawie się za nim chowam....no i się tak zastanawiam czy dam radę pchać takiego kolosa z dzidzią.....chociaż bardzo mi się podoba

A mam sąsiadkę z takim wózeczkiem :

WÓZEK WIELOF. RING MAX NA PASKACH !!! + GRATISY ! (211213554) - Aukcje internetowe Allegro

i całkiem nieźle się prowadzi, a poza tym ma wszystko czego mi trzeba:
- pompowane koła
- zawieszenie na paskach
- regulację raczki i oparcia
- różne pokrowce i kieszonki
- śpiworek- gondolka (leciutka i usztywniona)
A na wózek muszę się szybo zdecydować, bo już rozłożyliśmy koszty, aż do października :rofl2:

Do góry