Mausi Mi się też podoba implast bolder ;-):-) Akurat tam w sklepie taki fajny kolorek stał w kwiatuszki :-) I widziałam taką panią na ulicy z tym wózkiem i bardzo fajnie nim manewrowała...tak bardzo leciutko obracała nim na wszytskie strony
Z tym, ze ona miała z tym jednym podwójnym kołem z przodu, a ja bym wolała czterokołowca
A w sklepie ten facio powiedział, ze ten bolder jest praktycznie taki sam jak volant.... dosłownie identyczny tylko bolder ma te rurki z ramy takie spłaszczone i grubsze....i bolder kosztuje coś 1500zł a volant chyba 1300zł...bez fotelika oczywiście
Ale mi się podoba bardzo :-)
tylko oczywiście nie jest ten wózek za lekki....ale śliczny :-)
A włąśnie tego coneco jeszcze nie widziałam na żywo, a bardzo bym chciała... moja znajoma mówiłą mi, ze w Zabrzu jest jakaś superowa hurtownia i tam się wybierzemy...mam nadzieję, ze tam się wóżków duuuużo naoglądam
Manya Jak ja na necie oglądałam wózki to atlantic to był mój faworyt :-) Głównie ze względu na cenę właśnie i oczywiście wygląd :-) Ale w sklepie sobie go pomacaliśmy i Piękniś powiedział, ze on jakiś taki niestabilny jest....tak się jakoś kolebał na wszytskie strony....ale wg mnie jest w porządku :-) I i tak dalej mi się bardzo podoba no i cena bardzo fajna :-) Te koła ma dosyć duże....i mi bardzo podoba się spacerówka, bo wiele wózków ma taką spacerówkę niefajną, a ten właśnie jest super
Ale facio ze sklepu powiedział, ze to jest bardzo ciężki wózek....na pewno ja nie dałabym rady go podnieść...więc jeżeli mieszkasz na wyższym piętrze i masz zamiar go wnosić na górę to będziesz miałą problem... nawet ten facet przy mnie go podniósł i dla niego było ciężko to zrobić