reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki i foteliki

Ja się napaliłam na implast bolder, podoba mi się, że w spacerówce osobno rozkłada się oparcie, a nie przechyla całość, że dziecko nogi do góry trzyma jak chce się położyć. Wiem, że tak jest w wielu wózkach, które mi się podobały tj. między innymi quinny, moon i coneco v3, choć ten ostatni ma b. dobrą cenę. No i muszę zwrócić uwagę, żeby gondola była duża, bo chciałabym przewozić małego całą zimę w niej, a mi się szykuje duży facet.

reklama
Mausi Mi się też podoba implast bolder ;-):-) Akurat tam w sklepie taki fajny kolorek stał w kwiatuszki :-) I widziałam taką panią na ulicy z tym wózkiem i bardzo fajnie nim manewrowała...tak bardzo leciutko obracała nim na wszytskie strony :tak: Z tym, ze ona miała z tym jednym podwójnym kołem z przodu, a ja bym wolała czterokołowca :tak: A w sklepie ten facio powiedział, ze ten bolder jest praktycznie taki sam jak volant.... dosłownie identyczny tylko bolder ma te rurki z ramy takie spłaszczone i grubsze....i bolder kosztuje coś 1500zł a volant chyba 1300zł...bez fotelika oczywiście :-p
Ale mi się podoba bardzo :-):tak: tylko oczywiście nie jest ten wózek za lekki....ale śliczny :-)
A włąśnie tego coneco jeszcze nie widziałam na żywo, a bardzo bym chciała... moja znajoma mówiłą mi, ze w Zabrzu jest jakaś superowa hurtownia i tam się wybierzemy...mam nadzieję, ze tam się wóżków duuuużo naoglądam :)

Manya Jak ja na necie oglądałam wózki to atlantic to był mój faworyt :-) Głównie ze względu na cenę właśnie i oczywiście wygląd :-) Ale w sklepie sobie go pomacaliśmy i Piękniś powiedział, ze on jakiś taki niestabilny jest....tak się jakoś kolebał na wszytskie strony....ale wg mnie jest w porządku :-) I i tak dalej mi się bardzo podoba no i cena bardzo fajna :-) Te koła ma dosyć duże....i mi bardzo podoba się spacerówka, bo wiele wózków ma taką spacerówkę niefajną, a ten właśnie jest super :tak: Ale facio ze sklepu powiedział, ze to jest bardzo ciężki wózek....na pewno ja nie dałabym rady go podnieść...więc jeżeli mieszkasz na wyższym piętrze i masz zamiar go wnosić na górę to będziesz miałą problem... nawet ten facet przy mnie go podniósł i dla niego było ciężko to zrobić :eek:

hej Mausi,

ja tez przez chwilę myslałam o tym wozku, ale w hurtowni, gdzie bede kupowac pani sprzedawczyni pokazała mi kilka wad, np. zwroc uwagę, na sposób zakładania gondoli, bo jest trochę uciażliwy, mam na mysli jej wpinanie. poza tym, sposób składania daszka w gondoli tez kiepsko został rozwiazany bo im gwaltowniej to zrobisz to podnosi sie caly material i musisz z powrotem go zahaczyc, co nie jest mile np zimą, gdy pada snieg. To chyba tyle z tych praktycznych wskazowek :) ja ide wozek jutro kupowac i tez wiele rozterek mialam w tej kwestii :)

AGNES BEST a w której hurtowni bedziesz kupowac? wiem że na ul. szajnochy jest troche wózków w hurtowni... ale tak poza tym to nie wiem gdzie w bydgoszczy są...

Renifer 24,

znam 2: na ulicy Miłej hurtownia SMyk - mają dobrą obsługę i o wozkach duzo wiedzą i Akpol na Gdanskiej kolo Jysku. Tam tez duzy wybor tyle, ze wiedza techniczna o wozkach mniejsza :) na Fordonskiej ABC dla dzieci - ale to juz sklep i tez maja troche wozkow. Zawsze mozna porównac ceny :)

pozdrawiam

yulkana ! przepraszam, że dopiero teraz...miałam przerwę urlopową na Mazurach:-)
Deltim znalazłam na allegro i na Wyprawki.pl, ..:: DELTI ::... Wiem, że takie wózki są dostępne w mniejszych sklepikach. Już obejrzałam w sklepie. Sprzedawca mi wszyskto pokazał, co jak chodzi, jak się zdejmuje, montuje....i mnie się podoba

ok ullana, dzięki,myśmy też już oglądali deltima i też nam się podoba,deltim puma jest następcą focusa,modelu z ubiegłego roku,ma podobno lepsze koła,wogóle to jest w przystępnej cenie,nie jest taki gigantyczny jak niektóre(czytaj: nie przebajerowany),no i funkcjonalny!

Manya - my tez jesteśmy za tym Bayby Design / Atlantic... choć przy następnej wizycie w sklepie musze zwrócić uwagę na te dwie rzeczy o których pisała Julinka... mam wrażenie że za te cenę to wózek jest bardzo dobrej klasy... zresztą z tego co wiem - rozchodza się jak ciepłe bułeczki :-)

reklama
Do góry