reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki i foteliki

joasiah w USA peg perego jest strasznie lubiany, popularny i polecany.

Ja kobitki myslalam o mutsy ale mnie cena skutecznie odstraszyla.:baffled:

my zakupilismy taki

Stwierdzilismy ze i cena (na ebay strasznie tanio znalazlam) i 2w1 nam odpowiada a jak maly podrosnie to skusze sie na lekki 3-rzy kolowiec :-)

reklama
Takie ladne te wozki teraz sa, ze ja sama nie wiem co ja chce. Ten quinny miala tu jedna znajoma i bardzo sobie chwalila, ja go sobie obmacalam i pojezdzilam po sklepie i zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie i do tego jest naprawde lekki.

Kczusia chyba ten Jane jest fajniejszy, ja jakoś nie jetsem przekonana do Quinny, widziałam kilka po pół roku użytkowania i straszna lipa....

Mnie sie ten Jane bardzo na obrazku podobal w rzeczywistosci juz o wiele mniej :-( a taki quinny miala siostra mojego meza i bardzo sobie chwalila, ze niby miala go dla dwojki dzieci i wszystko bylo ok :tak: ja juz sama nie wiem :no:

My chciemy kupic wielofunkcyjny, najlepiej w zestawie z fotelikiem samochodowym. Bylismy dzis w centrum dla dzieci i ogladalismy rozne wozki i najbardziej nam przypadl do gustu ten Chicco CT 0.1 Trio Auto-Fix, jest 3 w jednym, sa skretne kola i nie wydaje mi sie taki ogromniasty, gondola na dobrej wysokosci i dobry dostep do dziecka bo 2 raczki. Misia_q ty chyba pisalas ze masz Chicco, co powiesz na jego temat?

To teraz ja się pochwalę co my zakupiliśmy w niedzielę.:-)

Załączniki

• 205270995.jpg
    205270995.jpg
    2 KB · Wyświetleń: 206
  • 205270995_1.jpg
    205270995_1.jpg
    1,9 KB · Wyświetleń: 210
  • 205270995_2.jpg
    205270995_2.jpg
    2 KB · Wyświetleń: 202
  • 205270995_3.jpg
    205270995_3.jpg
    1,9 KB · Wyświetleń: 202
  • 205270995_4.jpg
    205270995_4.jpg
    1,6 KB · Wyświetleń: 203
Kaczusiu cieszę się, że Tobie też się podoba.
Zawsze chciałam Bebecara i właśnie czerwonego.
Z gondoli można zrobić kołyskę dla dzieciaczka no i można ją zapiąć w samochodzie, ma podnoszone oparcie i jest super wentylowana chociaż akurat w zimie to ta wentylacja chyba raczej się nie przyda... Jeśli chodzi o spacerówkę to oparcie można rozłożyć na płasko.
Zadowolona jestem bardzo i nie mogę się na niego napatrzeć.

Dla Adasia miałam wózek granatowy za namową męża ale teraz to już ja postawiłam na swoim. ;-)

reklama
sunrise bardzo ładny wózek ...szkoda tylko ,że nie można powiększyć tych zdjęć bo obejrzałabym go sobie bardziej wnikliwie :-D:-D:-D

Do góry