reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki i foteliki

joasiah w USA peg perego jest strasznie lubiany, popularny i polecany.

Ja kobitki myslalam o mutsy ale mnie cena skutecznie odstraszyla.:baffled:

my zakupilismy taki

Stwierdzilismy ze i cena (na ebay strasznie tanio znalazlam) i 2w1 nam odpowiada a jak maly podrosnie to skusze sie na lekki 3-rzy kolowiec :-)

reklama
Takie ladne te wozki teraz sa, ze ja sama nie wiem co ja chce. Ten quinny miala tu jedna znajoma i bardzo sobie chwalila, ja go sobie obmacalam i pojezdzilam po sklepie i zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie i do tego jest naprawde lekki.

Kczusia chyba ten Jane jest fajniejszy, ja jakoś nie jetsem przekonana do Quinny, widziałam kilka po pół roku użytkowania i straszna lipa....

Mnie sie ten Jane bardzo na obrazku podobal w rzeczywistosci juz o wiele mniej :-( a taki quinny miala siostra mojego meza i bardzo sobie chwalila, ze niby miala go dla dwojki dzieci i wszystko bylo ok :tak: ja juz sama nie wiem :no:

My chciemy kupic wielofunkcyjny, najlepiej w zestawie z fotelikiem samochodowym. Bylismy dzis w centrum dla dzieci i ogladalismy rozne wozki i najbardziej nam przypadl do gustu ten Chicco CT 0.1 Trio Auto-Fix, jest 3 w jednym, sa skretne kola i nie wydaje mi sie taki ogromniasty, gondola na dobrej wysokosci i dobry dostep do dziecka bo 2 raczki. Misia_q ty chyba pisalas ze masz Chicco, co powiesz na jego temat?

To teraz ja się pochwalę co my zakupiliśmy w niedzielę.:-)

Załączniki

• 205270995.jpg
    205270995.jpg
    2 KB · Wyświetleń: 210
  • 205270995_1.jpg
    205270995_1.jpg
    1,9 KB · Wyświetleń: 212
  • 205270995_2.jpg
    205270995_2.jpg
    2 KB · Wyświetleń: 205
  • 205270995_3.jpg
    205270995_3.jpg
    1,9 KB · Wyświetleń: 206
  • 205270995_4.jpg
    205270995_4.jpg
    1,6 KB · Wyświetleń: 205
Kaczusiu cieszę się, że Tobie też się podoba.
Zawsze chciałam Bebecara i właśnie czerwonego.
Z gondoli można zrobić kołyskę dla dzieciaczka no i można ją zapiąć w samochodzie, ma podnoszone oparcie i jest super wentylowana chociaż akurat w zimie to ta wentylacja chyba raczej się nie przyda... Jeśli chodzi o spacerówkę to oparcie można rozłożyć na płasko.
Zadowolona jestem bardzo i nie mogę się na niego napatrzeć.

Dla Adasia miałam wózek granatowy za namową męża ale teraz to już ja postawiłam na swoim. ;-)

reklama
sunrise bardzo ładny wózek ...szkoda tylko ,że nie można powiększyć tych zdjęć bo obejrzałabym go sobie bardziej wnikliwie :-D:-D:-D

Do góry