reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
Dziewczyny znalazłam fajna stronkę :

12 adresów sklepów w których kupisz wyprawkę online :)
Link do: Trojaczki.com.pl: 12 adresów sklepów, w których kupisz wyprawkę online

Może któraś znajdzie coś dla siebie co potrzebuje :)
Ja już siedzę na feedo.pl i powoli z dnia na dzień mogę kompletowac koszyk - lubię jak większość mogę kupić w jednym miejscu :)
Są tu fajne promocje i prezenty-lubię to!

kamcia to sa takie promocje bez terminu, tylko do momentu kiedy skonczy sie karta rossne. Tak jest napisane na etykietach i sa to kosmetyki pielegnacyjne dla dzieci.

Matusiak ja wlasnie bede na Feedo kupowac, bo tam jest ten zestam MAM czy MUM i maja sporo innych rzeczy, a jeszcze dostalam 10% kupon rabatowy :)

Maldob ja mam cosatto giggle dondola i spacerowka tych co mi się podobaly ma najlepsze opinie. Testowalam juz z córką kolezanki i swietny no i wygląda cudnie. Pompowanych kół co prawda nie ma ale mize ci wpadnie w oko...jaka jego cena w pl tp nie wiem
Kamcia ile różu! Piękne ciuszki

@Heromina ty to juz chyba wszystko masz!! A ja myślałam, ze ni z tym na dole juz nic nie trzeba... choc to są tylko podarunki - bez moich zakupów, wiec plus PARE sztuk :p

Phototastic-2016-04-13_4fa4446e-690b-402a-bad2-7f4b58cb68e9.jpg

Załączniki

• Phototastic-2016-04-13_4fa4446e-690b-402a-bad2-7f4b58cb68e9.jpg
    Phototastic-2016-04-13_4fa4446e-690b-402a-bad2-7f4b58cb68e9.jpg
    471,2 KB · Wyświetleń: 150
i dziewczyny to ja jestem daleko w tyle :| maj u czerwiec będę miała bardzo produktywny, obym tylko miała siłę :D

Dziewczyny, cebuszka czy kojec z motherhood? Co wybrać do spania? Nadszedł ten moment, kiedy muszę kupic poduchę!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
nati, zebys wiedziala,l ze wszystko i az za duzo, ale synek byl ulewajacy i to bardzo, wiec chociaz moze ciezko w to uwierzyc, ale 90% z tych ciuszkow byla uzywana po kilka razy.

okasia nie wiem nie uzywam, wiec nie doradze

Do góry