reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
Kobitki która ma już kupiony lub upatrzony wózek?? możecie wrzucić jakieś fotki albo nazwy.

chcę kupić 2funkc.gondola/spacerówka- cena do 2500.
pompowane koła, skrętne
duży kosz na dole z łatwym dostępem
regulowana rączka góra/dól.

to moje kryterium. może coś sprawdzonego macie?

plllleeeeaaasssee! pomocy :)

Ja upatrzyalm sobie dwia : riko brano ecco i tako moonlight (jakos tak, moglam cos przekręcić w nazwach) ale to moja pierworodna i na wózkach sie znam jak świnia na gwiazdach. Po prostu mi sie z wygladu podobają, oglądalam filmiki na yt to sie wydaja lekkie i proste do zlozenia/rozlozenia i sa ładne. W tym tygodniu chce sie wybrac do sklepu zobaczyc je na żywo.

Dziewczyny, moze ktoras z Was doradzi czy te wózki są ok???

Na razie musze przystopowac ciuszkami (ta, jasne...) i zacząć kupować inne rzeczy z wyprawki.

Załączniki

• 20160413_132304.jpg
    20160413_132304.jpg
    154,3 KB · Wyświetleń: 154
  • 20160413_132207.jpg
    20160413_132207.jpg
    160,7 KB · Wyświetleń: 162
  • 20160413_132041.jpg
    20160413_132041.jpg
    171,1 KB · Wyświetleń: 153
Ja kupie kosmetyki dla dziecka z babydream z rossa, polecane na blogu srokao... za składy i cena tez przyjemna dla portfela

Musze w koncu tego bloga obczaic :) Fajne prom,o na kosmetyki dla dzieci sa teraz w Rossie i beda do wyczeroania waznosci karty Rossne.

kamcia, a gdzie to takie ladne ciuszki, co prawda rozoplasu dostalam hehe, ale ogolnie jakby tak w innym kolorze to super :)

meldob ja mam Camarelo Carmela na celowniku i oby mi sie nie zminilo nic, bo oszalec mozna juz z tym wyborem :)

kamcia ten rico mietowy cudowny :) Ja mialam przy synku Tako Jumper i byl strasznie ciezki, ale to bylo pare lat temu, wiec teraz pewni inaczej sa produkowane

BYlam dzis w lumpku jakos tak mi wpadlo co niego na wystawie w oko i mialam nie kupowac zadnych ciuszkow, bo nie wiem naprawde gdzie upchne jeszcze chocby kilka szt, ale okazalo sie, ze mam mamlo takich na dzien dobry rzeczy tz wszystko od 62 mi sie zaczyna, wiec skusilam sie na 3szt, ale zdj zrobie pozniej i przy okazji pokaze Wam moje poupychane szafki i szuflady :p

Kobitki która ma już kupiony lub upatrzony wózek?? możecie wrzucić jakieś fotki albo nazwy.

chcę kupić 2funkc.gondola/spacerówka- cena do 2500.
pompowane koła, skrętne
duży kosz na dole z łatwym dostępem
regulowana rączka góra/dól.

to moje kryterium. może coś sprawdzonego macie?

plllleeeeaaasssee! pomocy :)
Ja do czerwca jak nie znajdę jakiegoś w bardzo dobrym stanie używanego po jedynie dziecku bugaboo cameleon3 ( bo jest strasznie drogi) ale spełnia wszystkie moje oczekiwania a najbardziej to że ma 2 pompowane koła jest leciutki i zajmuje mało miejsca w bagażniku to drugim typem jest X-lander x pulse ale z 2015r bo ma właśnie 2 tylne pompowane koła :) wiec na razie takie moje typy :)

reklama
Heromina, sklep dlaokruszka.net.pl bardzo tanie ciuszki : połśpiochy 9.30zl, koszulki po 7.70zl a czapeczka 3.50zl :) wiem że ten róż aż daje po oczach ale wybór był mały dla dziewczynki, teraz dla równowagi kupiłabym białe i szare ale w tym miesiącu czekam już tylko na 1 zamówienie i na razie stop ;)
Mi też się mięta podoba i szary :)

Do góry