reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Jest i nowy nabytek:)

Załączniki

• IMAG0260_2.jpg
    IMAG0260_2.jpg
    495,6 KB · Wyświetleń: 143
reklama
Beata tez chcialam kupic tego rampersa ale zostal tylko duzy rozmiar. Czy tylko w moim pepco nie ma połspiochów ? Same bodziaki prawie.

u mnie też prawie same body :/ i neutralnych mało...ostatnio chciałam kupić takie najmniejsze skarpeteczki to nawet nie było...

W moi są, ale w małej ilości i zazwyczaj tak schowane, że trudno znaleźć. Małych skarpet też nie ma.

U mnie też wyboru nie było te były jedyne r.62 tak to wszystko wieksze, myślałam, że dzisiaj takie braki u nas, ale widze, że nie;)
Jak narazie to każda nowość mnie cieszy, jak dziecko z zabawki ;)

Do mnie w sobotę przyjeżdża kuzynka męża z darami po swoim synku. Uwielbiam :) Muszę częściej wyjmować rzeczy, które już mam, bo jak pamięć zawodzi to zaczyna się kupowanie :) Sprawia mi to taką przyjemność, że nie potrafię się powstrzymać.

Moj synek nie potrafil zrozumiec co to rampers i mowil, ze to dziwne spodnie i nie podobaja mu sie heh. W moim Pepco wszystkiego po sufit, ale ja mam w sumie 2 blisko siebie, wiec jesli w jednym cos sie konczy to lece do drugiego

z tą pamięcią też tak mam dlatego dziś wyciągnęłam wszystko i zapisałam na liście. Teraz wiem że do 3-4 miesiąca mam wystarczająco ubranek a nawet z zapasem ;) i wiem ze muszę celować w większe rozmiary. Teraz mogę spać spokojnie, już mi się nie będzie śniło że nie mam w co ubrać synka jak się urodzi :D

reklama
W Rossie pojawila sie jakas nowa lionia chusteczek suchych i mokrych i reczniczkow dla dzieci z bawelny eko. Nazywaja sie My Baby Tami, wzielam na probe reczniczki w pudelku, mozna ich uzywac na sucho i na mokro i do nosa i nie podrazniaja, lagodza itp, super w dotyku i jest tez ta promo do wyczerpania karty Rossne, ze przy zakupie 3 op mokrych 4 gratis.

Do góry