reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
Dziewczyny znalazłam fajna stronkę :

12 adresów sklepów w których kupisz wyprawkę online :)
Link do: Trojaczki.com.pl: 12 adresów sklepów, w których kupisz wyprawkę online

Może któraś znajdzie coś dla siebie co potrzebuje :)
Ja już siedzę na feedo.pl i powoli z dnia na dzień mogę kompletowac koszyk - lubię jak większość mogę kupić w jednym miejscu :)
Są tu fajne promocje i prezenty-lubię to!

kamcia to sa takie promocje bez terminu, tylko do momentu kiedy skonczy sie karta rossne. Tak jest napisane na etykietach i sa to kosmetyki pielegnacyjne dla dzieci.

Matusiak ja wlasnie bede na Feedo kupowac, bo tam jest ten zestam MAM czy MUM i maja sporo innych rzeczy, a jeszcze dostalam 10% kupon rabatowy :)

Maldob ja mam cosatto giggle dondola i spacerowka tych co mi się podobaly ma najlepsze opinie. Testowalam juz z córką kolezanki i swietny no i wygląda cudnie. Pompowanych kół co prawda nie ma ale mize ci wpadnie w oko...jaka jego cena w pl tp nie wiem
Kamcia ile różu! Piękne ciuszki

@Heromina ty to juz chyba wszystko masz!! A ja myślałam, ze ni z tym na dole juz nic nie trzeba... choc to są tylko podarunki - bez moich zakupów, wiec plus PARE sztuk :p

Phototastic-2016-04-13_4fa4446e-690b-402a-bad2-7f4b58cb68e9.jpg

Załączniki

• Phototastic-2016-04-13_4fa4446e-690b-402a-bad2-7f4b58cb68e9.jpg
    Phototastic-2016-04-13_4fa4446e-690b-402a-bad2-7f4b58cb68e9.jpg
    471,2 KB · Wyświetleń: 149
i dziewczyny to ja jestem daleko w tyle :| maj u czerwiec będę miała bardzo produktywny, obym tylko miała siłę :D

Dziewczyny, cebuszka czy kojec z motherhood? Co wybrać do spania? Nadszedł ten moment, kiedy muszę kupic poduchę!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
nati, zebys wiedziala,l ze wszystko i az za duzo, ale synek byl ulewajacy i to bardzo, wiec chociaz moze ciezko w to uwierzyc, ale 90% z tych ciuszkow byla uzywana po kilka razy.

okasia nie wiem nie uzywam, wiec nie doradze

Do góry