reklama
Ja miałam elektroniczną nianię i naprawdę super urządzenie, polecam bardzo .
Co do wózków ja będę polecać Tutka, naprawdę rewelacja, ja miałam GRANDER i zostawiliśmy dla drugiego dziecka szwagierka miała TOMBERO i też zachwalała wszystkim, ale wiadomo każdy lubi co innego
my chcemy potem kupić nową jakąś lepszą spacerówkę,niż zwykłą parasolkę ale to jeszcze mamy czas...
Co do wózków ja będę polecać Tutka, naprawdę rewelacja, ja miałam GRANDER i zostawiliśmy dla drugiego dziecka szwagierka miała TOMBERO i też zachwalała wszystkim, ale wiadomo każdy lubi co innego
my chcemy potem kupić nową jakąś lepszą spacerówkę,niż zwykłą parasolkę ale to jeszcze mamy czas...
okasia
Fanka BB :)
Gdybyście potrzebowały wózka jak czołg, na bardzo złą powierzchnię: lasy, brak chodnika to polecam ten http://www.fotelik24.pl/wozki-dla-d...ka-fotelik-3w1/icoo-zestaw-peakair-night.html koleżanka ma i jest nim zachwycona. Zupełnie nie mój typ, za drogi i za ciężki (prawie 20kg), ale może którejś przypadnie do gustu i ta informacja będzie przydatna.
A ja dalej poszukuję ideału.
A ja dalej poszukuję ideału.
majku_2
Zaangażowana w BB
Okasia ja miałam bebe confort musieliśmy oddać ale teraz wiem ze kupie taki sam .
Jest absolutnie wygodny i dla dziecka i dla mamy i taki klasyczny . Ma świetna spacerówkę której plecki sie nie rozkładają tylko całe siedzenie sie kładzie wiec można nawet malutkie dziecko w położonej spacerówkę wozić w lecie
Niestety nie pamietam jaki to model ale tu znalazłam taki sam :
http://www.apolloraincovers.co.uk/index.php?action=full&id=12
Jest absolutnie wygodny i dla dziecka i dla mamy i taki klasyczny . Ma świetna spacerówkę której plecki sie nie rozkładają tylko całe siedzenie sie kładzie wiec można nawet malutkie dziecko w położonej spacerówkę wozić w lecie
Niestety nie pamietam jaki to model ale tu znalazłam taki sam :
http://www.apolloraincovers.co.uk/index.php?action=full&id=12
Angelikaaa
My zamiast niani mamy kamerkę wifi foscam nad łóżeczkiem. Do tego kupiliśmy jakiś tani tablet i mamy podgląd na Mała. Przydaje sie w nocy, bo widzę czy córeczka nie jest odkryta :-). Można zainstalować program na telefon i z każdego miejsca zobaczyć co sie dzieje.
Dominika81
co do niani elektronicznej to nie miałam, ale brakowało mi pare razy.... mieszkam w domku I jak czasem pranie wieszam na strychu, lub w lato na ogodku, itp to by się przydała. albo jak goście sa na innym piętrze a dziecko śpi na innym to też się przyda.
nie wiem czy własnie teraz nie kupię, albo zażyczę sobie na jakiś prezent dla dziecka.
chociaż z drugiej strony moja siositra ze szwagrem używają aplikacji w telefonie jako niani
jest taka aplikacja, że jak telefon leży koło dziecka I dziecko zapłacze, to telefon automatycznie dzwoni pod wskazany numer telefonu tylko oczywiście korzystają jak są we dwoje, bo jeden telefon musi leżeć koło dziecka.
nie wiem czy własnie teraz nie kupię, albo zażyczę sobie na jakiś prezent dla dziecka.
chociaż z drugiej strony moja siositra ze szwagrem używają aplikacji w telefonie jako niani
jest taka aplikacja, że jak telefon leży koło dziecka I dziecko zapłacze, to telefon automatycznie dzwoni pod wskazany numer telefonu tylko oczywiście korzystają jak są we dwoje, bo jeden telefon musi leżeć koło dziecka.
reklama
Załączniki
Ostatnia edycja: