reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
Dziewczyny, kupujecie elektroniczną nianię? Ja na początku byłam przeciwna, ale teraz zaczęłam się zastanawiać. Nasze mieszkanie ma 3 pokoje, to nie wielki dom czy jakiś pałac, ale koleżanka zwróciła mi uwagę, że jak będziemy w salonie, a dziecko w sypialni to możemy nie usłyszeć jego płaczu. Teraz myślę, że jednak kupię jakąś najprostszą nianię, a jakie są Wasze opinie?

Dziewczyny, kupujecie elektroniczną nianię? Ja na początku byłam przeciwna, ale teraz zaczęłam się zastanawiać. Nasze mieszkanie ma 3 pokoje, to nie wielki dom czy jakiś pałac, ale koleżanka zwróciła mi uwagę, że jak będziemy w salonie, a dziecko w sypialni to możemy nie usłyszeć jego płaczu. Teraz myślę, że jednak kupię jakąś najprostszą nianię, a jakie są Wasze opinie?
Ja raczej też kupuje :)

Ja nie kupujebman 2 pokojowe mieszkanie i wszystko slychac ale mojej bratowej sie przydalo dodam ze ma dom z podworkiem

ja mialam przy corce i teraz tez uzywac bede. mama 3 pokojowe meiszkanie ale nie wyobrazam sobie zycia bez niani naparwde. super sprawa. ja maialam jeszcze te czujniki oddechu i tez je stosowalam. ja naparwde polecam.

Kasia taki dokładnie monitor miałam :) użyłam raz i rzuciłam w kąt ale niania jest ekstra używaliśmy dopóki sie nie roztrzaskała kilka lat bo nawet d użył dzieckiem na wyjazdach wieczorem jak szliśmy np w domku letniskowym na ognisko przed domkiem a mała spała na gorze :) jest bardzo czuła i długo nam służyła :)

Kasia taki dokładnie monitor miałam :) użyłam raz i rzuciłam w kąt ale niania jest ekstra używaliśmy dopóki sie nie roztrzaskała kilka lat bo nawet d użył dzieckiem na wyjazdach wieczorem jak szliśmy np w domku letniskowym na ognisko przed domkiem a mała spała na gorze :) jest bardzo czuła i długo nam służyła :)
ja detektor uzywalam- tzreba tylko pamietac zeby wylaczyc jak sie dziecko bierze. dla mnie byl super. raz mi zycie uratowal a raczej nie mi tylko malej. tajkkze ja teraz tez bede uzywala. ale jak kto woli oczywiscie

reklama
Prosta spawa ja zapominałam wyłączać i wył tak ze w panice nie wiedziałam jak wyłączyć i obudziłam i dziecko i pół bloku :)
Wiem tez ze wielokrotnie sie przydaje (całe szczęście) wiec nie neguję ale osobiście chyba nie będę stosować :) tzn kupić juz nie kupię chyba ale nianię owszem i najchętniej wlasnie tą :)

Do góry