No my też tak właśnie kombinujemyTeż mamy ten problem, tyle że mieszkamy na 3 piętrze też bez windy, Planujemy stelaż zostawiać na dole w rowerowni, a ja będę z gondolą i dzidzią wychodzić. Mąż po pracy będzie brał stelaż. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu.
reklama
okasia
Fanka BB :)
Dziewczyny, kupujecie elektroniczną nianię? Ja na początku byłam przeciwna, ale teraz zaczęłam się zastanawiać. Nasze mieszkanie ma 3 pokoje, to nie wielki dom czy jakiś pałac, ale koleżanka zwróciła mi uwagę, że jak będziemy w salonie, a dziecko w sypialni to możemy nie usłyszeć jego płaczu. Teraz myślę, że jednak kupię jakąś najprostszą nianię, a jakie są Wasze opinie?
Ja raczej też kupujeDziewczyny, kupujecie elektroniczną nianię? Ja na początku byłam przeciwna, ale teraz zaczęłam się zastanawiać. Nasze mieszkanie ma 3 pokoje, to nie wielki dom czy jakiś pałac, ale koleżanka zwróciła mi uwagę, że jak będziemy w salonie, a dziecko w sypialni to możemy nie usłyszeć jego płaczu. Teraz myślę, że jednak kupię jakąś najprostszą nianię, a jakie są Wasze opinie?
niunia102
Fanka BB :)
Ja nie kupujebman 2 pokojowe mieszkanie i wszystko slychac ale mojej bratowej sie przydalo dodam ze ma dom z podworkiemDziewczyny, kupujecie elektroniczną nianię? Ja na początku byłam przeciwna, ale teraz zaczęłam się zastanawiać. Nasze mieszkanie ma 3 pokoje, to nie wielki dom czy jakiś pałac, ale koleżanka zwróciła mi uwagę, że jak będziemy w salonie, a dziecko w sypialni to możemy nie usłyszeć jego płaczu. Teraz myślę, że jednak kupię jakąś najprostszą nianię, a jakie są Wasze opinie?
ja mialam przy corce i teraz tez uzywac bede. mama 3 pokojowe meiszkanie ale nie wyobrazam sobie zycia bez niani naparwde. super sprawa. ja maialam jeszcze te czujniki oddechu i tez je stosowalam. ja naparwde polecam.Dziewczyny, kupujecie elektroniczną nianię? Ja na początku byłam przeciwna, ale teraz zaczęłam się zastanawiać. Nasze mieszkanie ma 3 pokoje, to nie wielki dom czy jakiś pałac, ale koleżanka zwróciła mi uwagę, że jak będziemy w salonie, a dziecko w sypialni to możemy nie usłyszeć jego płaczu. Teraz myślę, że jednak kupię jakąś najprostszą nianię, a jakie są Wasze opinie?
ja mam dokladnie taka
http://allegro.pl/angelcare-ac401-niania-monitor-oddechu-24h-i5966635828.html
http://allegro.pl/angelcare-ac401-niania-monitor-oddechu-24h-i5966635828.html
majku_2
Zaangażowana w BB
Kasia taki dokładnie monitor miałam użyłam raz i rzuciłam w kąt ale niania jest ekstra używaliśmy dopóki sie nie roztrzaskała kilka lat bo nawet d użył dzieckiem na wyjazdach wieczorem jak szliśmy np w domku letniskowym na ognisko przed domkiem a mała spała na gorze jest bardzo czuła i długo nam służyła
ja detektor uzywalam- tzreba tylko pamietac zeby wylaczyc jak sie dziecko bierze. dla mnie byl super. raz mi zycie uratowal a raczej nie mi tylko malej. tajkkze ja teraz tez bede uzywala. ale jak kto woli oczywiscieKasia taki dokładnie monitor miałam użyłam raz i rzuciłam w kąt ale niania jest ekstra używaliśmy dopóki sie nie roztrzaskała kilka lat bo nawet d użył dzieckiem na wyjazdach wieczorem jak szliśmy np w domku letniskowym na ognisko przed domkiem a mała spała na gorze jest bardzo czuła i długo nam służyła
reklama
majku_2
Zaangażowana w BB
Prosta spawa ja zapominałam wyłączać i wył tak ze w panice nie wiedziałam jak wyłączyć i obudziłam i dziecko i pół bloku
Wiem tez ze wielokrotnie sie przydaje (całe szczęście) wiec nie neguję ale osobiście chyba nie będę stosować tzn kupić juz nie kupię chyba ale nianię owszem i najchętniej wlasnie tą
Wiem tez ze wielokrotnie sie przydaje (całe szczęście) wiec nie neguję ale osobiście chyba nie będę stosować tzn kupić juz nie kupię chyba ale nianię owszem i najchętniej wlasnie tą