reklama
okasia
Fanka BB :)
Słodko będzie ubrać chłopca w różowe body z królikiem. Żartuję jak potwierdzi się, że to chłopak to komuś je oddamy. Wstyd się przyznać, ale mama ma dużo większe łupy, a babcia największe, ale ich jeszcze nie widziałam :/ Jak dorwę do uwiecznię.
ŚliczneKurcze, a specjalnie dodałam go galerii na babyboom żeby było widoczne :/
Zobacz załącznik 747466
Dajcie znać czy teraz widać, bo ja widzę oba zdjęcia :/
To ja również pochwalę się swoimi zdobyczami narazie takie neutralne bo nie wiem jeszcze co mi w brzuszku gra i były takie promocje że nie mogłam się z mężem oprzeć i musieliśmy już coś kupić a były również takie słodkie typowo czy dla chłopca czy dla dziewczynki a tu dupa blada
Załączniki
ja mam duzo z rozowym po corce i w domu pewnie bede chlopcu zakaldac jak malutki- pzrecierz to nie pzreszkadza po domu moze bycSłodko będzie ubrać chłopca w różowe body z królikiem. Żartuję jak potwierdzi się, że to chłopak to komuś je oddamy. Wstyd się przyznać, ale mama ma dużo większe łupy, a babcia największe, ale ich jeszcze nie widziałam :/ Jak dorwę do uwiecznię.
fryte3qa
reklama
fryte3qa
Od 62, bo na mniejsze będzie pora później bliżej rozwiązania jak będziemy znać mniej więcej wymiary Dzidka naszego. Ale na razie kupujemy to co trafimy na fajnych promocjach też pewnie dużo dostaniemy a znając siebie jak wpadnę w szał zakupów to Mały nawet połowy z tych ubrań nawet nie przymierzy. Więc im później zacznę tym lepiej