reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Kurcze, a specjalnie dodałam go galerii na babyboom żeby było widoczne :/

IMG_0151.JPG

Dajcie znać czy teraz widać, bo ja widzę oba zdjęcia :/

Załączniki

• IMG_0151.JPG
    IMG_0151.JPG
    13,3 KB · Wyświetleń: 653
reklama
Słodko będzie ubrać chłopca w różowe body z królikiem. Żartuję jak potwierdzi się, że to chłopak to komuś je oddamy. Wstyd się przyznać, ale mama ma dużo większe łupy, a babcia największe, ale ich jeszcze nie widziałam :/ Jak dorwę do uwiecznię.

To ja również pochwalę się swoimi zdobyczami :) narazie takie neutralne bo nie wiem jeszcze co mi w brzuszku gra ;) i były takie promocje że nie mogłam się z mężem oprzeć i musieliśmy już coś kupić :) a były również takie słodkie typowo czy dla chłopca czy dla dziewczynki a tu dupa blada :D

Załączniki

• 1455892225836.jpg
    1455892225836.jpg
    75,5 KB · Wyświetleń: 137
Słodko będzie ubrać chłopca w różowe body z królikiem. Żartuję jak potwierdzi się, że to chłopak to komuś je oddamy. Wstyd się przyznać, ale mama ma dużo większe łupy, a babcia największe, ale ich jeszcze nie widziałam :/ Jak dorwę do uwiecznię.
ja mam duzo z rozowym po corce i w domu pewnie bede chlopcu zakaldac jak malutki- pzrecierz to nie pzreszkadza po domu moze byc :)

reklama
Od 62, bo na mniejsze będzie pora później bliżej rozwiązania jak będziemy znać mniej więcej wymiary Dzidka naszego. Ale na razie kupujemy to co trafimy na fajnych promocjach :) też pewnie dużo dostaniemy a znając siebie jak wpadnę w szał zakupów to Mały nawet połowy z tych ubrań nawet nie przymierzy. Więc im później zacznę tym lepiej :)

Do góry