reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Fryyte3qa zaraz wszystko zinwentaryzuję i dam znać. U mnie to się niestety tak szybko nie skończy :/ Ciągle mi wszystkiego brakuje, oprócz body. Ostatnio koleżanka ubrała swojego malucha w jeansy i nagle lampka mi się zapaliła w głowie, że ja przecież takich ciuszków nie mam :( Teraz poluję na sweterki, bluzy, chinosy. Choć wiem, że to tylko na specjalne okazje i w domu nie będziemy się tak stroić. Ale żeby moje dziecko jeansów nie miało...

reklama
jeansy albo chinosy na 62 chcę kupić, tak żeby był jakiś ładny komplet na czas gości :)

Kurcze w sumie nie mam tego tak dużo. Przez to, że kupuje się różne rozmiary ciuszków to miałam wrażenie, że mam masę rzeczy, a statystyki mówią inaczej. Do tego po kolejnej zmianie płci odpadła mi masa różu.

Na rozmiar 56 cm mam:
body - 10 szt.
półśpiochy - 1 szt.
kaftanik - 1 szt.
spodnie - 3 szt.
pajace - 1 szt.

Na rozmiar 62 cm mam:
body - 7 szt.
spodnie - 3 szt.
pajace 2 szt.

Resztę ciuszków mam w większych rozmiarach :/

Do tego mam jeszcze sporo ciuszków używanych, ale muszę je porządnie przejrzeć, bo niektóre są już tak zużyte, że nie chcę ich zakładać dziecku :/ Dobrze, że mnie zmobilizowałaś do liczenia, teraz przystopuję z bodziakami i zacznę kupować inne ciuszki.

u nas też niby komoda pełna ciuszków, ale... rozmiary od 56 do 80 :p wiec jak poprzerabiam to wszystko to pewnie bede musiała jeszcze coś dokupić :) najwięcej mam na 62, powiedzcie czy noworodek nie będzie w tym wyglądał jakby pływał ?! wiem że to zależy od masy urodzeniowej dziecka, ale jak na niektóre ciuszki widze 62 to myśle jak ja takiego olbrzymka z siebie wydobędę! :errr:

gdzies czytalam zeby mniejszych niz 62 nie kupowac w ogole bo nigdy nie wiadomo jak duza dzidzia wyjdzie a rosnie szybciutko

reklama
Do góry