reklama
Asiunia1988
Fanka BB :)
Ja również zamówię wszystko hurtem w Gemini
okasia
Wiem, że wiele z Was rozważa zakup wózka Riko Nano.
Wczoraj miałam okazję spotkać się ze znajomymi, którzy od 3 tygodni są szczęśliwymi jego użytkownikami . Koleżanka kupiłam używany egzemplarz, choć moim zdaniem wyglądał na nowy, musiał być bardzo mało używany. Zapłaciła za niego 700 zł. Byliśmy na spacerze w lesie, ale nie na jakichś tam ścieżkach tylko zupełny offroad Wózek spisywał się rewelacyjnie, jest po prostu stworzony do jazdy po takim podłożu. Zjeżdżaliśmy z górki, potem jazda po gałęziach, a na koniec zjazd z dzieckiem ze schodów i mały nawet nie zagrymasił. Wózek jest mega mięciutki i zwrotny, tylko do lasu to akurat lepiej zablokować przednie koła. Torba do wózka mega pakowna, tak samo jak torba pod wózkiem. Trochę nas przerosła temperatura i wpakowaliśmy do wózka 4 kurtki, książkę, prezent w dużej torbie i moją wielką torbę, która zmieściła się do torby wózkowej. Do tego oczywiście były butle wody i rzeczy dla malucha.
Nie ma co ukrywać, że wózek jest spory, nie widziałam jak się składa, ale znajomi musieli zmienić auto żeby się zmieścić z nim do bagażnika. Myślę, że gabaryty i waga nie będą przeszkodą, dla tych którzy nie muszą wnosić wózka na 4 piętro. Dla tych osób to naprawdę fajny wybór
Wczoraj miałam okazję spotkać się ze znajomymi, którzy od 3 tygodni są szczęśliwymi jego użytkownikami . Koleżanka kupiłam używany egzemplarz, choć moim zdaniem wyglądał na nowy, musiał być bardzo mało używany. Zapłaciła za niego 700 zł. Byliśmy na spacerze w lesie, ale nie na jakichś tam ścieżkach tylko zupełny offroad Wózek spisywał się rewelacyjnie, jest po prostu stworzony do jazdy po takim podłożu. Zjeżdżaliśmy z górki, potem jazda po gałęziach, a na koniec zjazd z dzieckiem ze schodów i mały nawet nie zagrymasił. Wózek jest mega mięciutki i zwrotny, tylko do lasu to akurat lepiej zablokować przednie koła. Torba do wózka mega pakowna, tak samo jak torba pod wózkiem. Trochę nas przerosła temperatura i wpakowaliśmy do wózka 4 kurtki, książkę, prezent w dużej torbie i moją wielką torbę, która zmieściła się do torby wózkowej. Do tego oczywiście były butle wody i rzeczy dla malucha.
Nie ma co ukrywać, że wózek jest spory, nie widziałam jak się składa, ale znajomi musieli zmienić auto żeby się zmieścić z nim do bagażnika. Myślę, że gabaryty i waga nie będą przeszkodą, dla tych którzy nie muszą wnosić wózka na 4 piętro. Dla tych osób to naprawdę fajny wybór
okasia
Heromina, kupuj swój wymarzony! Co do apteki to kupuję w aptece Gold i zawsze odbieram osobiście zamówienie po wizycie u lekarza. Link do: AptekaGold.pl Warszawa mają leko, ale polecam tańsze gaziki. Ja kupiłam takie Link do: GAZIKI DO DEZYNFEKCJI APTEO CARE *100 SZT - AptekaGold.pl Warszawa Nie są zbyt duże, ale dobrze nasączone i myślę, że na pępuszek wystarczą.
Heromina
Kurcze bedac ostatanio w tej mojej hurtowni chcialam kupic aspirator do nosa.No to ide po Fride, bo mialam ja przy synku, ale uslyszalam opinie kogos tam w sklepie, ze ta wlasnie Frida ma jedna wade, mianowicie ten plastik jest twardy i po jakims czasie koncowka zaczyna sie rysowac i wtedy nie jest to przyjemne dla dziecka. No tak przypomnialam sobie jak to moje dziecie traktowalo odciaganie kataru jak jakas kare, bo go ta koncowka szorowala. Sa z sylikonowymi koncowkami i one sa mieciutkie, ofc ceny tez rozne rozniste, ale te lepsze juz od 40zl w gore. Teraz patrez w necie, a tu jakis taki wynalazek Link do: HAXE NS1 Elektryczny aspirator do nosa dla dzieci Dr Medica - Wszystko dla zdrowia, albo taki Link do: CLEANOZ ASPIRATOR+3WKŁADY+3BATERIE - APTEKA! i zastanawiam sie czy nie kupic, bo niejednokrotnie z Frida co sie nawalczylam to moje, a z zatok i tak nie wyciagnelam. Poza tym czytam, ze gile te filtry zatrzymuja, ale bakterii juz nie
reklama
Heromina
ja o nim juz slysze od hoho, ale u nas czesto sa nocne akcje, wiec po 1 nie wyobrazam sobie wlaczac odkurzacza np o 3 nad ranem, po 2 mam odkurzacz ppioracy, wiec do ciuchych nie nalezy, a sile ssania nawet ta najmniejsza ma taka, ze chyba cale dziecko by wciagnelo