reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
co do maty tez mialam FP I zaluje ze oddalam bo byla cudna.
co do wozkow ja juz mam i nawet testowalam bo wyszlam na spacer z córką znajomej. i jeździło sie super. Jedyne co moge powiedziec ze ja jestem za spaceeowkami kubrlkowymi ale to jak z kolami indywidualna sprawa.
póki co spokojnie moge polecic ten co mam cosatto giggle choc to po godzine testowania.

Patrzę, że tylko ja tak w tyle z zakupami :) jedyne rzeczy jakie mam to rajstopki i dwie bluzeczki ze snoopym i to w rozmiarze 62/68 :) O przepraszam wczoraj kupiłam wózek synkowi :p Cena wyjściowa 970 zł a po burzliwych negocjacjach 800 zł już z przesyłką :) Miałam brać tylko gondolę i fotelik ale 3w1 wyszedł nawet taniej niż 2 w 1 :) Sorki za link ale strony przedmiotu już nie ma więc wstawiam stronkę z identycznym wózkiem. Wygląda o tak, kolor granatowo biały z czerwonymi elementami :)
Link do: Купить Navington Caravel Classic Corsica (сумка) в Москве, цена на детскую коляску Navington Caravel Classic Corsica (сумка) в интернет-магазине Электровеник.

Dominika, a ten to stoi w sklepie i tez mi sie spodobal, tylko nie wiem czy nie bedzie sie kazdemu z chlopcem w srodku kojarzyl :) Generalnie myslalam tez o tym zielonym, bo w realu nie jest taki mocny ten kolor, ale ciekawi mnie tez CR21, bo z jakimis kolorowymi maskotkami czy czyms tam tez ladnie i stonowanie wyglada. Tyle, ze brazy to ja lubie tylko w makijarzu, wiec nie wiem czy aby na pewno by mi sie spodobal w realu, skoro na str kolory sa przeklamane

Dorwalam ostatani karton Dady w Biedrze. Od wczoraj na mnie czekal i podejrzewam, ze uchowal sie tylko dlatego, ze musialam wrecz wspinaczke alpejska uprawiac, zeby sie do niego dostac. Ludzie sie tylko na mnie jak na wariatke patrzyli, ale moje dziecko dzielnie mnie dopingowalo hehe. I uparl sie, zeby dla dzidziusia kupic pierwszy sloiczek. Nie pomogly tlumaczenia, ze ten sloiczek to sobie troche poczeka i, ze bedziemy sami robic jedzoinko pozniej, chcial koniecznie i juz.

ja dzis odwiedziłam lumpik i takie cuda dorwałam dla moje malenkiej,za wszystko az £2 :p bluza jest taka jak chcialam,grubsza...u uk nawet latrm bywa chlodno wiec tajiej szukałam

Załączniki

• 1459427507696.jpg
    1459427507696.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 95
  • 1459427518947.jpg
    1459427518947.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 91
  • 1459427534054.jpg
    1459427534054.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 92
  • 1459427545593.jpg
    1459427545593.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 90
@happymum20 czapeczka i getry przecudna! W Niemczech lumpki są zazwyczaj w takich cenach jak nowe :/ za to są Flohmarkty, czyli takie wyprzedaże garażowe, np. typowo dziecięce. Tam to można poszaleć i się obkupić za grosze!

Właśnie co do jeansow/getrow - zawsze wydawało mi się, ze bobasom w takich malych jeansach jest niewygodnie, bo są sztywne, natomiast takie male getry są chyba wygodne. Jakie doświadczenia na ten temat? Ja sama nie lubię jeansów, bo są twarde, wole leginsy itd.
Takie male, bardziej dla wyglądu i zachcianka rodziców, czy są jakos praktyczne?

Dziewczyny, w rossmanie są Szumisie (śpioszek) za 99 zl, ja sie juz zaopatrzyłam.
Happymum20, super ciuszki upolowałaś ! Ja też lumpki lubie i chętnie kupuje, dzisiaj dorwalam dla malej bodziaki, śpioszki i pajace wsio różowe :-D

reklama
Happymum świetne łowy :-) muszę też do jakiegoś lumpka się wybrać :-)

Dziewczyny Dady w Biedronce w kartonach są co jakiś czas, myślę, że do sierpnia uda nam się zrobić zapasy jeszcze :-)! Dla synka na początku miałam kilka paczek, chyba z 3, pampersów tych białych care, a potem już Dada cały czas, muszę do lata mojego Tymka odpieluchować, bo nie chciałabym kupować dwóch rozmiarów :-)

Jeśli chodzi o chusteczki nawilżające to też biedronkowe, ale te tanie Fitti - mają super skład - żadnych alkoholi, parabenów itd, te z Dady nie do końca mi podchodziły, kiedyś tylko była taka limitowana jakaś seria, była ok. Chociaż długo myłam po prostu wodą bo odparzenia miał. Fajne też są z Rosmana babydream, ale to jakiś kolor tylko i z hipp, Ale dość drogie :-( jest fajna stronka- blog - sroka o... I ona robi analizę różnych kosmetyków, zwraca uwagę na składniki i opisuje. Dzięki temu wiedziałam, że nie szkodzę skórze maluszka :-)

Pisałam o odparzeniach i U nas najlepiej sprawdziła się maść Alantan plus- taka Zielona tubka, kilka złotych kosztuje, a cuda robiła, na zadrapania do dziś smaruję, I na drugi dzień śladu nie ma :-) sudokrem używałam rzadko- i też pomagał, ale to w wyjątkowych wypadkach.

Naprodukowalam :-)

Do góry