reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Pure nie, ale zwykle i wydawaly sie jakies takie szorstkie i nie podeszly mi, ale teraz pewnie tez bede experymentowac, bo nie upieram sie przy pampersach. Wtedy czesto bralam udzial w roznych konkursach czy ankietach, albo dorwalam promo takie, ze hoho i mialam czasem taki zapas, ze w szyfladzie pod lozeczkiem byly tylko paczki z chusteczkami :)

reklama
A to moja śliczna huśtaweczka zakupiona dzięki kassi. Za co jeszcze raz dziękuję :)

IMG_0211.JPG
Przyszła w zeszłym tygodniu, ale przez przygotowania do świąt nie miałam czasu żeby ją odświeżyć. Zaraz ją spakuję i wsadzę pod łóżko żeby się nie kurzyła. Do tej pory stała w salonie i wieczorami się nią bawiliśmy :)

Załączniki

• IMG_0211.JPG
    IMG_0211.JPG
    475,9 KB · Wyświetleń: 105
Dziewczyny, polecam Wam tę stronę:
Link do: PromoBaby.pl
są tam promocje "dla dzieci", czyli można sobie przefiltrować wszystkie aktualne promocje albo po sklepach albo po typie artykułu, np. pampers, husteczki, mleko, kaszki, również zabawki itp...
strona jest na bieząco aktualizowana I wszystkie aktualne promocje są, nie trzeba jeździć I szukać po sklepach.

Dominika kurcze zapomnialam o tej str, a przy malym ciagle po niej buszowalam heh

okasia ja sie ciagle zastanawiam nad ta hustawka, ale tez skupilam sie bardzo na wozku, bo szukam z uporem uzywki :)

tylko, ze uzywka kosztuje srednio 800zl,a nowy 1200zl jak myslicie uzywke czy upatrzony model, ale nowy?, bo uzywki sa w nie moich kolorach :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nowy :) Musi Ci się podobać! Ja wiem, że 400 zł to jednak spora różnica, ale jak kupisz coś co ni będzie Ci się podobać to będziesz żałować. Jak go kupisz teraz to do porodu zapomnisz o tych czterech stówach :)

No wlasnie tez tak sobie pomyslalam, ze skoro to mozna powiedziec nie az tak wielka roznica, to lepiej nowy i mam pewnosc, ze zadnego "lokatora" w postaci grzybka nie wyhacze :) tyle, ze te dostwaki dla starszakow sa drogie kurde :/

reklama
Moje dzisiejsze łupy :) Kto rano wstaje ten trafia na promocję w Rossmannie :)
IMG_0215.JPG

Załączniki

• IMG_0215.JPG
    IMG_0215.JPG
    63,5 KB · Wyświetleń: 122
Do góry