reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Heromina ja szklanych nie uznaje przy mlodym najlepiej sprawdziły mi sie TT i szerokie Disneya ze sklepu wszystko za funta i myślę że na początek kupie ze 2 te disneya a jak kp nie wyjdzie to pomyślę co dalej
Okasia-co sobie jupilas?
Okasia-co sobie jupilas?
Też bym tak chciała dziewczyny ale ja nie mam wyjścia i za jednym zjazdem trzeba praktycznie wszystko kupić. ...no już od paru miesiacy trochę odlozylismy i miejmy nadzieję że starczy.... jeżeli bym miała wyjście to z chęcią co miesiąc byśmy sobie zawsze coś kupowali no ale niestety....
Chwal sięMam całą listę rzeczy z podziałem na miesiące Też rozkładam wydatki na kilka miesięcy, bo inaczej bankructwo Miałam trochę więcej kupić w tym miesiącu, ale w rezultacie sporo kupiłam dla siebie, zwłaszcza ciuchów. Mamie też się należy!
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Matusiak no ale przecież nie mudisz kupowac w polsce
Tu w niemczech jest wszystko drogie jak dla mnie a tak to jeszcze patrzę na używane foteliki i te sprawy....moi znajomi (niemka+czech) nawet 50 km od nas znaleźli sklep dziecięcy z wszystkimi artykułami sprowadzanymi z Polski i oczywiście będąc tam i patrząc na ceny to i tak duzo drożej.....moze też w moim rejonie nie ma za bardzo wyboru...ale jak mamy możliwość że zjezdzamy to wolałabym się zaopatrzyć plMatusiak no ale przecież nie mudisz kupowac w polsce
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Matusiak nie wiem jak ceny w de chic brakoch mówił ze proporcjonalne do wypłat i zawsze tam kupował swojej córci,
W uk na pewno tańsze niz w pl...tym bedziej urzywane...bo body czy śpioch zazwyczaj około £0,50 a cala paczke ubranek(50-100szt) mozna kupic za 25-50...a w pl strasznie duzo licza za urzywany ciuszki do maluchów wiem bo razem z przyjaciółka z pl szukalam całkiem niedawno na allegro i olx i ceny używanych prawie jak nowych
W uk na pewno tańsze niz w pl...tym bedziej urzywane...bo body czy śpioch zazwyczaj około £0,50 a cala paczke ubranek(50-100szt) mozna kupic za 25-50...a w pl strasznie duzo licza za urzywany ciuszki do maluchów wiem bo razem z przyjaciółka z pl szukalam całkiem niedawno na allegro i olx i ceny używanych prawie jak nowych
No to masz fajnie w UK dla mnie w Polsce dużo taniej niż tutaj bo szukałam i porownywalam...no mam nadzieje ze damy radeMatusiak nie wiem jak ceny w de chic brakoch mówił ze proporcjonalne do wypłat i zawsze tam kupował swojej córci,
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Matusiak-może warto przeszukac alegro i część zamowic na adres kogos z rodziny?
reklama
okasia
Fanka BB :)
Kupiłam dwie pary spodni, staniki, majtki takie pod brzuch, sukienki, bluzeczki z rękawkiem 3/4 i krótkim. Sporo, ale już nie miałam w czym chodzić i nie mogłam na siebie patrzeć. Dobrze dopasowane ciuchy naprawdę wpływają na psychikę. Teraz muszę kupić rajstopy ciążowe na święta.A potem trzeba będzie jeszcze w letnie ciuchy zainwestować :/ Dobrze, że zaraz wiosna, bo zaczynam mieć problem z kurtką zimową, w brzuchu jest jeszcze miejsce, ale jak zapnę kurtkę to biust mam mocno ściśnięty.