reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
Heromina ja szklanych nie uznaje przy mlodym najlepiej sprawdziły mi sie TT i szerokie Disneya ze sklepu wszystko za funta :D i myślę że na początek kupie ze 2 te disneya a jak kp nie wyjdzie to pomyślę co dalej

Okasia-co sobie jupilas?

Też bym tak chciała dziewczyny:( ale ja nie mam wyjścia i za jednym zjazdem trzeba praktycznie wszystko kupić. ...no już od paru miesiacy trochę odlozylismy i miejmy nadzieję że starczy....:) jeżeli bym miała wyjście to z chęcią co miesiąc byśmy sobie zawsze coś kupowali no ale niestety....

Matusiak no ale przecież nie mudisz kupowac w polsce
Tu w niemczech jest wszystko drogie jak dla mnie a tak to jeszcze patrzę na używane foteliki i te sprawy....moi znajomi (niemka+czech) nawet 50 km od nas znaleźli sklep dziecięcy z wszystkimi artykułami sprowadzanymi z Polski i oczywiście będąc tam i patrząc na ceny to i tak duzo drożej.....moze też w moim rejonie nie ma za bardzo wyboru...ale jak mamy możliwość że zjezdzamy to wolałabym się zaopatrzyć pl :)

Matusiak nie wiem jak ceny w de chic brakoch mówił ze proporcjonalne do wypłat i zawsze tam kupował swojej córci,
W uk na pewno tańsze niz w pl...tym bedziej urzywane...bo body czy śpioch zazwyczaj około £0,50 a cala paczke ubranek(50-100szt) mozna kupic za 25-50...a w pl strasznie duzo licza za urzywany ciuszki do maluchów wiem bo razem z przyjaciółka z pl szukalam całkiem niedawno na allegro i olx i ceny używanych prawie jak nowych

Matusiak nie wiem jak ceny w de chic brakoch mówił ze proporcjonalne do wypłat i zawsze tam kupował swojej córci,
W uk na pewno tańsze niz w pl...tym bedziej urzywane...bo body czy śpioch zazwyczaj około £0,50 a cala paczke ubranek(50-100szt) mozna kupic za 25-50...a w pl strasznie duzo licza za urzywany ciuszki do maluchów wiem bo razem z przyjaciółka z pl szukalam całkiem niedawno na allegro i olx i ceny używanych prawie jak nowych
No to masz fajnie w UK dla mnie w Polsce dużo taniej niż tutaj bo szukałam i porownywalam...no mam nadzieje ze damy rade :)

reklama
Kupiłam dwie pary spodni, staniki, majtki takie pod brzuch, sukienki, bluzeczki z rękawkiem 3/4 i krótkim. Sporo, ale już nie miałam w czym chodzić i nie mogłam na siebie patrzeć. Dobrze dopasowane ciuchy naprawdę wpływają na psychikę. Teraz muszę kupić rajstopy ciążowe na święta.A potem trzeba będzie jeszcze w letnie ciuchy zainwestować :/ Dobrze, że zaraz wiosna, bo zaczynam mieć problem z kurtką zimową, w brzuchu jest jeszcze miejsce, ale jak zapnę kurtkę to biust mam mocno ściśnięty.

Do góry