No właśnie też już tak kilka rzeczy chcemy zrobić już łóżeczko turystyczne zamówiliśmy takie mniejsze zamiast drewnianej kołyski do sypialni na pierwsze miesiące bo będzie lepsze do przewożenia i teraz oglądam foteliki i pampersy też znalazłam okazyjnie na allegro więc sporo rzeczy może uda się zamowic i łóżeczko też już upatrzylamMatusiak-może warto przeszukac alegro i część zamowic na adres kogos z rodziny?
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja z ciuchami nir mam problemu bo smigam w dlugich bokserkach i leginsach a ze cała nie przytylam tylko brzuch to nadal wchodze w wiekszosc,majtki zawsze mam mega niskie ale staniki kupuje co chwile
mam i nawet sie mieszcze puki co. dostalam ejscze od przyjaciolki i tez w kilka zrceyz sie mieszce. mama nadzieje ze dam rade dotrwac w tych ciuchach do sierpnia. jedyne co musze kupic to sukienke bo na komunie w maju jedziemykassia a masz jakieś ubrania z poprzedniej ciąży?
okasia
Fanka BB :)
Mi też urósł tylko brzuch i piersi, ale niestety musiałam trochę kupić. Moje dotychczasowe ciuchy były dopasowane, mało mam luźnych ciuchów. Dlatego spodnie odpadły już dawno, bo uciskały, a bluzeczki wypchane brzuchem stały się zbyt krótkie. Legginsy lubię, ale raczej po domu, jakoś nie potrafię w nich chodzić poza domem :/ Do tego ostatnio byliśmy w teatrze i dopięłam swoją elegancką sukienkę, ale brzuch dziwnie w niej wyglądał, jakbym była w ciąży spożywczej :/ Mąż się teraz napalił na teatry, opery, do tego za chwilę mamy święta dlatego kupiłam dwie sukienki. Dostałam dwie pary spodni od koleżanki, ale nie czułam się w nich dobrze, były za luźne, a ja nie wyglądam w takich rzeczach dobrze :/ Poszłam do h&m przymierzyłam dopasowane spodnie ciążowe i nie chciałam ich zdejmować, mimo, że nie planowałam zakupu . Nareszcie wyglądam jak człowiek. Swoją drogą dobrze, że nie chodzę do pracy, bo musiałabym znacznie więcej rzeczy kupić i wydać majątek. Same plusy ze zwolnienia lekarskiego
kassia zazdroszczę, że już masz ciuchy, ale z drugiej strony przy pierwszej ciąży też musiałaś się obkupić Fajnie, że zostawiłaś, będę musiała pamiętać żeby nie oddawać moich ciuchów A gdzie kupujesz takie eleganckie ciuchy? Codzienne już wiem, że są na mnie ok w h&m, w c&a niestety rozmiar s jest za duży, a rozmiar xs jest rzadkością. Niestety w sieciówkach nie widziałam takich typowo eleganckich rzeczy.
kassia zazdroszczę, że już masz ciuchy, ale z drugiej strony przy pierwszej ciąży też musiałaś się obkupić Fajnie, że zostawiłaś, będę musiała pamiętać żeby nie oddawać moich ciuchów A gdzie kupujesz takie eleganckie ciuchy? Codzienne już wiem, że są na mnie ok w h&m, w c&a niestety rozmiar s jest za duży, a rozmiar xs jest rzadkością. Niestety w sieciówkach nie widziałam takich typowo eleganckich rzeczy.
pokaz jakie sukienki kupilas?znalazlam jakies sklepy z odzieza ciazowa ale ceny maskaryczne. nie wiem coz robie- mama ejdna spodnice i koszule wiec w razie czego w wtm pojde- chyba zrozumieja
ja w leginsach tez tylko w domu chodze
jak planujesz wiecejd zieci to zostaw sobie- przydaja sie naparwde. ja juz wiecej nie planuje i teraz juz oddam wszytsko
ja w leginsach tez tylko w domu chodze
jak planujesz wiecejd zieci to zostaw sobie- przydaja sie naparwde. ja juz wiecej nie planuje i teraz juz oddam wszytsko
okasia
Fanka BB :)
kassia na pewno zrozumieją Mąż też mi ciągle powtarza, że kobiet w ciąży nie obowiązuje wymóg stroju, ale wiadomo, że każdy chce się dobrze czuć.
Ja kupiłam takie sukienki:
Link do: MAMA Dżersejowa sukienka
Miałam 25% zniżki, więc zakupy wyszły taniej. Strasznie podobała mi się ta i pewnie byłaby bardziej odpowiednia na większe wyjścia
Link do: MAMA Sukienka do kolan
Ale niestety nie było mojego rozmiaru. Teraz już będę czekać na wyprzedaże
Właśnie ceny odzieży ciążowej poza sieciówkami są kosmiczne. Za takie kwoty nie kupiłabym ciuchów dla siebie normalnie, a tym bardziej jeśli maja mi służyć tylko kilka miesięcy.
Miałam 25% zniżki, więc zakupy wyszły taniej. Strasznie podobała mi się ta i pewnie byłaby bardziej odpowiednia na większe wyjścia
Właśnie ceny odzieży ciążowej poza sieciówkami są kosmiczne. Za takie kwoty nie kupiłabym ciuchów dla siebie normalnie, a tym bardziej jeśli maja mi służyć tylko kilka miesięcy.
Okasia śliczne sukienkikassia na pewno zrozumieją Mąż też mi ciągle powtarza, że kobiet w ciąży nie obowiązuje wymóg stroju, ale wiadomo, że każdy chce się dobrze czuć.
Ja też będę musiała kupić sobie jakąś wyjściowa sukienkę bo 7 maja będę świadkowa i spodnie jakieś właśnie kupić już w h&m przymierzalam i chyba właśnie sobie kupię
reklama