reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
ja kupilam szlafrok do spzitala, pewnie przeplacilam i w necie bym o wiele tanszy dostala, ale ten jest z tak fajnergo materialu i taki akurat na lato, ze nie moglam sie oprzec :p

hehehe. mi pieluchy udalo sie w promocji dostac lepszej niz w aptece internetowej wiec jestem zadowolona. zawsze cos do pzrodu.
a i wczoraj komode zamowilam- znalazlam za smieszne pieniadze- zobacze jaka bedzie ale plan jest taki ze ma starczyc na 3-4 lata wiec moze sie uda :p

Ja pieluchy zastawiam na koniec:p kupie na pewno z Aldiego bo te mi sie najlepiej sprawdzily przy młodym :p szlafrok tez musze nowy kupic,no i jeszcze ciuszki,lozeczko,mate i caly ten sprzęt no ale wózek i wanienka juz jest

Dziewczyny ja juz się nie mogę doczekać zjazdu do Pl a to już lada dzień i czeka nas praktycznie cała wyprawka do zorganizowania w tydzień masakra trochę mnie to przeraża aczkolwiek też cieszy :D musimy się ogarnąć teraz bo na początku czerwca mamy też plany zjechać ale to różnie bywa i na 100% nie wiadomo czy zjedziemy....
Ale jak my się z tym wszystkim zaladujemy i wrócimy, już mam głowę jak sklep :)
Najgorzej chyba będzie z wyborem wózka...

Ostatnia edycja:
happymum ja sobie rozkladam wydatki i od tego meisiaca zaczynam- niby nie mam duzo do kupienia ale zawsze :) jakos mi tak latwoej. przy malej tez tak robilam :)

Kassia ja tez rozkladam bo inaczej z kasą nie wyrobimy :p a jeszcze remont nas czeka :p wiec na spokojnie no ale juz postanowilam ze wszystko kupie używane,oczywiście jak mi sie jakas sukieneczka w sklepie spodoba to tez kupie ale wiejszisc z drugiej ręki,tak male dziecko nie zniszczy a oszczędność spora. Nowe kupie pieluszki tetrowe,reczniczki,butelki itp

Mam całą listę rzeczy z podziałem na miesiące :) Też rozkładam wydatki na kilka miesięcy, bo inaczej bankructwo :) Miałam trochę więcej kupić w tym miesiącu, ale w rezultacie sporo kupiłam dla siebie, zwłaszcza ciuchów. Mamie też się należy! :)

reklama
Zapomnialam napisac, ze ogladalam te szklane butelki, akurat jakies firmy Dr Brown czy jakos tak i cena hmm ponad 30zl za duza no i lekko ciezkawa jak dla mnie, wiec nie bede sie wydurniac i kupie taki sam zestaw jaki mialam z mlodym.

Do góry