reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
Heromina - to jak widziałaś to jedo to masz prównanie. teraz zastanów się który ci się bardziej podoba. nie daj się na pewno namóić na siłę koleżance, która ewidentnie chce się go pozbyć I wcisnąć Tobie.

Bryka naszej ksiezniczki. Jejzli sie wygodnie a koszyk duzo wiekszy niz sie wydaje,ogólnie jestem mega zadowolona

Załączniki

• 1457716614264.jpg
    1457716614264.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 127
  • 1457716635326.jpg
    1457716635326.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 119
  • 1457716690730.jpg
    1457716690730.jpg
    57,5 KB · Wyświetleń: 123
  • 1457716703500.jpg
    1457716703500.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 120
happy no fajny wozeczek chociaz ja 3 kolowcow nie lubie, ale radocha jest, ze jedenz najwazniejszych zakupow z glowy :)

Ja nadal nie zdecydowana tz generalnie przejrzalam juz cala mase sklepow w 3-miescie i co ciekawe moze w 2 byly Jedo, a to przeciez popularna firma. Jesli chodzi o wozek od kolezanka to nie powiem, ze jest zly, bo faktycznie jak go ogladalam to ani zniszczony, kola nie zjechane, tapicerka jedynie do odswiezenia od palochow ludzikowych, jedyne co to jest nizszy od Carery i ciezszy i wczoraj sie dopatrzylam, ze raczka jest po srodku metalowa czyli tylko boki sa obciagniete materialem. Poza tym w sumie jest spoko no i cena bardzo spoko, ale wczoraj musialam ofc zaglebic sie bardziej w Carere i znalalzlam model Caramelo o moj boze, cudowne kolory i lepszy od Camaro. Oprocz tego wrocil temat Bagaboo, bo sa w podobnej cenie i tez bardzo mi sie spodobaly. Stwierdszilam, wiec, ze zeby nie zwariowac zostawiam przekppywanie netu i skupiam sie na tym co znajde w trojmiejskich sklepach, bo jednak wozek tzreba pomacac.

Heromina ja tez nie ale ten właśnie jest mega stabilny. No wiadom reszta wyjdzie z czasem :)
Jak nie chcesz wydac niewiadomo ile ti zrób jak ja. Znajdz model w sklepie czy nawet 2 a pozniej szukaj urzywanego w dobrym stanie i cenie

reklama
Do góry