reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

fryte3qa - moje nie płakały po kupie I nie przeszkadzało im. starszy robił ogromne te kupy. nie zawsze się wylewały z pampka, a pampków używaliśmy tylko pampers. inne mu podrażniały pupę. z młodszym używałam dada I były super dla niego.

reklama
@koficzka

images

Tu jest miejsce na zdjęcie Twojego wózka! :)

A tak z innej beczki - ile planujecie kupić śpiochów, bodziaków itd. w zależności od centymetrów/miesięcy dziecka?

Najlepiej po 5szt, a reszta okaze sie w praniu :) Moj bardzo ulewal, wiec doslownie kazdy ciuszek na poczatklu byl maglowany po kilka razy.

z reguły używasz 5 sztuk te co masz na wierzchu, potem wyciągasz z pralki I znów używasz te same :wink: także nie ma co się zaopatrywać z zbyt dużą ilość na poczatek, najwyżej potem można dokupić. zależy też czy masz np. suszarkę, przy suszarce wyjmuje się suche I można od razu używać.

Tez prawda :)

Ok obejrzalam kilka wozkow, ale niestety ten sklep to taki bardziej No Name, wiec zadnych firmowek tam nie bylo, mega malo miejsca, wozek jeden na drugim, wiec jezdzenia zero,a le cos tam potestowalam i najbardziej wpadly mi w oko wozki Carera Camarel wysokie, 12kg, gondola fajna do czyszczenia, bo od dolu i po bokach pokryta skora ekologiczna, ladne kolorki, sporo miejsca w srodku i duze kosze. Cena max 1300

Co do przebierania,z początku sporo tego szlo ale duzo ciuszkow oddalam tez nowych bo mialam duzo dersow,koszul itp....a na pierwsze 3m tyle nie znosił.
Na pierwszy rozmiar 0-3 na pewno z 15 spiochow,bodow 15na krodki rekaw i 5 na dlugi resxte to nie wiem jeszcze

Kurcze wpadl mi w oko ten Carera Camarel, mezowi tez sie spodobal, a tu znajoma mowi, ze ma na sell Jedo w idealnym stanie, bo moze z 3x uzyty, trzymali go w domu, wiec jest czyscuitki i zaproponowala 400zl Tylko nie wiem z ktorego dokladnie roku, ale tak 2-3 lata wstecz. Co myslicie?

kurcze, za 400 zł prawie nieużywany wózek to chyba bardzo dobra cena. Może podjedź do niej i sprawdź czy Ci odpowiada, ale też nic na siłę. Jak wolisz tamten drugi to nie poddawaj się presji :)

reklama
Do góry