reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

happy pokaż wózek :) w ciąży fajne jest to, że przez 9 miesięcy można wyczaić takie okazje :)

reklama
Taki :) gondola i spacerowka bez fotrlika i torby,fotelik wole inny z baza a torbe dokupie

Załączniki

• 1457508110186.jpg
    1457508110186.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 105
Pamiętam, że na początku ciąży już pokazywałaś ten wózek. Super, że udało się upolować :) Wózek odhaczony na liście zakupów :)

Koleżanka podrzuciła mi do rozważenia wózki marki Tako. Nie był to wizualnie wózek moich marzeń, ale spojrzałam na stronę internetową i oprócz modeli, które znam zauważyłam nowość.

Tako Maxone Eco
wozek-tako-exist.jpg

Stylistycznie w wersji z gondolą przypomina mi Jolz Day, dla porównania:

images

Przy czym jest od niego o połowę tańszy.
Nie widziałam go na żywo, więc za dużo nie mogę o nim napisać, podrzucam jako ciekawostkę.
Niestety jest piekielnie ciężki, w wersji z gondolą 16 kg, spacerówka 16,5 kg.

Happy zastanawialm sie nad takim wzorem, ale ja mieszkam nad morzem, wiec maz uznal, ze i tak ma juz dosc marynistyki na kazdym kroku :)

okasia dokladnie sa mega ciezkie w przeciwnym razie nie szukalabym tylko brala od razu

Heromina#faktycznie taki styl:) ale mi sie juz dlugo podobal tylko nie chcialam za duzo wydac bo wiem ze nie warto a tu tala niespodzianka

reklama
Fajnie, ze trafilas na swoj wymarzony, ciekawa jestem tego Jedo, bo juz w necie zauwazyl;am, ze niektore modele nie maja skretnych kol, a to u mnie nie do przyjecia, ale nie bede gdybac tylko pojde obejrzec. Jak nie wpadnie mi w oko to mysle, ze wezme tego Camarela, bo leciutki i no strasznie mi sie spodobal, no i polska firma.

Do góry