reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

ja tez chcialam z pompowanymi- nie takimi mega ale mama pompowane i to byl super wybor jak dla mnie. zjezdzam niki po schodach- juz mama technike wycwiczona i jest super. na kazdej powierzchnio mozna jezdzic super

reklama
Okasia dokładnie! U mnie dodatkowo bedziw przyczapka na której młody bedzie stał jak bedziemy sie spieszyć.
Beata bo zeby miękko sie jezdzilo na piankowych kolach to musza byc one grube i miękkie,niestety w niektorych wozkacj sa jak w wózku dla lalek...co do dziur i sniegu to smieg mnie nie dotyczy,mieszkam w miescie wiec tez inaczej na to patrzę

Dla mnie Tako byl idealny, bo doslownie sunal, czy to wyboje, zwir, piasek prowadzilo sie go latwo, a mlody ani drgnal. Gondola duza, buda mega, bo 3 stopniowa i moglam latem prawie caly wozek zaslonic, kosz duzy, tyle, ze dostep troszke kiepski, ale widze, ze sie duzo zmienilo w tej kwestji. Tylko wlasnie musze tez brac pod uwage, ze mlody bedzie na tym stopniu stal, wiec ciezar wzrosnie dwukrotnie :/ Cenowo nie mam zamiaru szalec, wiec nawet 2tys to dla mnie ciut za duzo, chociaz maz mnie ostatanio zaskoczyl i stwierdzil, ze skoro wszystko inne mamy to mozna zaszalec, ale ja tak jak Okasia musze sie 10x zastanowic i 15x obejrzec :p Poki co z Waszych propozycji najbardziej zblizony do Tako jest Oyster, Peg Perego i jeszcze jakis, ale to na poczatku ktoras go zaproponowala tylko, ze ja patrze najpierw na kosz i bude, a potem na reszte, wiec poki co najbardziej te dwa mi wpadly w oko, ale jak zobacze cene to pewnie sie zweryfikuje wszystko :p

Oyster mi sie mega podoba i duper jedt to ze latwo mozna kolory zmieniac,tzn. Jedrn pierzesz drugi na zmiane i super. Ja kupie urzywany,nie bede inwestowac w nowy bo przy moich zmianach wózków sie nie oplaca,urzyeany kupie u nas juz za £100

Ja nie wiem czy kolejny raz nie kupię wózka z dużymi pompowanymi kołami, pomimo tego, że to nie były skrętne, super się jezdzilo i po śniegu, tak samo po dziurach. Mały spał nic nie odczuwał, gondola duża. Natomiast moja koleżanka idąc z nami na spacer i mając skrętne koła ciągle się boksowala a jej mała telepala się w tym wózku . To oczywiście tylko moje spostrzeżenie.

Mam podobne doświadczenia jako ciocia :p pompowane super, skrętne blokowalam... a pod krawężnik czasem miałam problem.
Ale racja ogólnie, ze każdy dostosowuje do potrzeb, gdzie mieszka, co z tym robic itd.
Za pól roku dopiero będzie można w opinie poparte doswiadczeniem :p

łowy mojej siostry i moje (zdalnie) :) jeszcze 8 dni i będę je mieć u siebie! Będę układać je milion razy!

Załączniki

• 12801408_10154055776665854_8030677526702440063_n.jpg
    12801408_10154055776665854_8030677526702440063_n.jpg
    91,3 KB · Wyświetleń: 120
frytka super, ja przy pierwszym tez co chwile ukladalam, przekladalam, segregowalam, ogladalam :p teraz mam 3 wielkie kartony w piwnicy i reszte poupychana w domu. Ani jednej szt przez 5 lat nie sprzedalam, wiec troche tego jest hehe, ale jakos nie spieszno mi do prania, segregowania i ukladania, wole szukac wozka hyhy

reklama
Do góry