reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Dziewczyny mam pytanie odnośnie wózka - mamy kupiony wozek cosatto, niestety nie da się do niego zamontować fotelika maxi cosi(a taki mamy) -przynajmniej ja nie znalazłam nigdzie adapterów. Pomyślałam, że jeśli faktycznie będzie potrzeba używania fotelika na stelażu wózka to moglabym kupić osobny stelaz pod fotelik - pytanie tylko jaki? Interesuje mnie coś małego i lekkiego z możliwością zamontowania fotelika maxi cosi. Coś co bez trudu włożę do bagażnika i nie zajmie całego samochodu.

reklama
Ja jak zajdzie potrzeba zakupu lżejszego stelaża kupuję Navington Finn, adaptery do maxi cosi tez na pewno pasują bo widzę w aukcjach że ludzie sprzedają, można nawet na nim gondolę zamontować i używany kupisz za 200 zł :)

Ja mam po synu wózek 2w1 navington cadet i do niego adaptery do fotelika maxi cosi. Tylko adaptery do cadeta nieco trudniej dostać niż do innych navingtonów.

Hej mamuśki napiszcie jakie kupowałyście biustonosze do karmienia, w ogóle się na tym nie znam, teraz jestem w 34 tc, wiec myślę że będę kupowała dopiero za 2 tygodnie. Generalnie chociaż nigdy nie miałam dużego biustu (przed ciążą B powiększył mi się teraz do C) to nie lubiłam tych materiałowych biustonoszy, zawsze musiałam mieć usztywniany.

Ja w ogóle do karmienia jie kupiłam i nie wiem czy będzie mi potrzebny. Mam tak duży biust , że ciężko jest znaleźć dobry rozmiar u mnie w mieście. Nawet już dawałam ogłoszenie ale rozmiaru nie ma. A z neta zamawiać strach.

Ignaś 36 tc [emoji173]

Ja w pierwszej ciąży z miseczki B na C przeszłam i po ciąży tak zostało. Miałam szczęście bo po mimo że długo karmiłam piersi zostały jędrne i ładniejsze niż przed. Teraz sama nie wiem czy zostanę w miseczce C czy nie. Dlatego nie kupiłam żadnego biustonosza. Przy córce wcale mi się nie sprawdziły te do karmienia bo ja chodź nie lubię usztywnionych ale nie lubię też tych materiałowych fajne mają alles mama ale wtedy jakoś nie mogłam dobrać dla siebie rozmiaru jak byłam w sklepie a przez neta bałam się kupić

reklama
Do góry