reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
Dziewczyny doradźcie mi coś. Wózek dla córeczki dawno dostaliśmy jako prezent od dziadków, razem z nosidełkiem stoi zapakowany i nie otwierany jeszcze w przedpokoju, z racji tego, że nie ma u nas innego miejsca i nie będzie dla niego. Przed porodem trzeba będzie go rozpakować i sprawdzić czy wszystko w porządku, ale jak już rozpakujemy to do kartonu już go nie włożymy, termin mam na 26 sierpnia. Kiedy najlepiej go rozpakować, by w razie gdyby coś było nie tak to zdążyć przed porodem, ale żeby też nie stał rozpakowany kupę czasu?

azamamew - może to zrobić nawet ktoś jak ty już urodzisz. do szpitala tylko nosidło jest Ci potrzebne żeby przywieźć dziecko. pierwszy spacer to pewnie po powrocie ze szpitala, zależy jaka będzie pogoda. także wystarczy to zrobić jak już urodzisz, żeby te 2 dni się powietrzył.

Ja nie pomogę bo wózek miałam wysyłany paczka z Polski, nie był wcześniej sprawdzony i wszystko to było ryzyko bo nie miałabym go jak oddać. Złożyliśmy wczoraj i wszystko super [emoji1] chyba rzadko się zdarza, że fabrycznie zapakowany ma jakieś uszkodzenia

[emoji173]

No właśnie, sierpniówka my mamy podobny termin, też miałaś złożony tak jak ja i już teraz rozłożyłaś. Mnie chodziło głównie o jeśli będzie coś nie tak i trzeba będzie odesłać i czekać na nowe nosidełko czy wózek. Nie chciałabym zostać bez nosidełka.

azamamew - no to jak myślisz, ze coś będziesz musiała reklamować, to tak z 4 tygodnie na pewno się czeka na reklamację + czas przesyłki w tą I spowrotem....

Azamamew ciężko doradzić bo z jednej strony jak teraz sprawdzisz i byłoby coś nie tak to jest szansa że dojdzie do porodu [emoji1] a jeśli będziesz czekać to może później być problem, nie wiem co Ci doradzić

[emoji173]

reklama
Do góry