reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
ja tych wkladek dostalam od 3 osob 3 wielkie paki ledwo napoczete wiec ewidentnie im sie nie przydaly albo kupily duzo za duzo

w ogole z tym dostawaniem rzeczy juz sie zaczynam denerwowac, czuje sie jak kontener, do ktorego mozna podrzucic jak ci cos zagraca po dziecku chate, tzn te rzeczy po czesci sie przydadza ale na groma mi duzo chlopiecych ogrodniczkow rozmiar 80 w tym momencie? i tak bede miec coreczke i podejrzewam, ze tego w ogole nie uzyje.. mam tez 2 lezaczki-bujaczki na szczescie udalo mi sie je jakos do szafy w przedpokoju upchac ale dostalam tez krzeselko do karmienia, coprawda fajne i jak patrzylam nowe 600zl kosztuje na bank bym tyle na taki sprzet nie wydala ale zanim urodze i sie przyda to minie kupa czasu a tak zlozylam za pomoca youtube i stoi mi pod tv jak wyrzut sumienia tzn w dalszym ciagu milo, ze dostaje te rzeczy ale tak jakos bez pomyslunku

A ja też dostaje ale akurat przydatne rzeczy wiec spoko. Z tym , że nie skonsultowane i mam 3 maty edukacyjne, 4 karuzele ( rozdalam ) itp.

Ignaś 35 tc [emoji173]

No :) jednak w stanach z tymi listami prezentów mądrze przemyślane. Ale z drugiej strony u nas zazwyczaj dają po swoich dzieciach wiec to co im wadzi :)

Ignaś 35 tc [emoji173]

Wiesz u nich to jest normalne wiec jakbyśmy tam żyły zt oz radością wymagalybysmy np monitora oddechu czy innych gadżetów :)

Ignaś 35 tc [emoji173]

i babyshower z tortem na conajmniej 50 osob :D

btw maja bohosiewicz miala taki amerykanski babyshower i na imprezie byl tort-rodzace sie dziecko nie wiem czy widzialyscie ale na prawde kosmos [emoji23]

reklama
Ja za to dostalam tylko od siostry kilka ubranek, które kupiła a tak to nic wiec w druga stronę tez nie dobrze. Mam dwie znajome które rodziły pół roku wcześniej i tez dziewczynki maja myślałam ze jakoś sie dogadamy chociaż zeby cześć rzeczy odkupić ale nwatpię zeby cos z tego wyszlo...

Do góry