reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
U mnie tez myslalam ze bedzie wiekszy szal a wsumie mama kupila przewijak i posciel siostra ubranek troche i na tyle. Przypadkiem dostalam troche od mamy kolezanki ale do zwrotu i to takoe kombinezony zimowe. Wiec zawsze liczyc najlepiej na siebie[emoji14]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny przy kompletowaniu ciuszków na początek jakie rozmiary kupowałyście? :) 56, 62? :) Na sierpień to kupić więcej body z krótkim czy długim rękawkiem? :-)

ja mam i takie i takie 62 mam 18 z krotkim i 13 z dlugim, 56 wydaje mi sie ze z przewaga z dlugim rekawem mam, na te z krotkim zawsze cos mozna wlozyc jeszcze z ta pogoda to nigdy nic nie wiadomo teraz niby lipiec jest a pogoda typowo jesienna

Dokładnie jest lipiec a wcale nie jest jakoś ciepło. Ciekawe jaką pogodę będziemy mieć w sierpniu. Papercut bardzo dużo masz tych bodziaków :D

ja mam najwięcej ubranek w rozmiarze 62. W 56 dosłownie w pare sztuk w tym głównie body ;) a z 62 wszystkich body mam jakies 18 sztuk, 4x spodnie, 3x półśpiochy, 3x śpiochy, 2x spodnie na szelkach, 7 pajacyków, 4 koszulki, 5 bluzek, 2 bluzy, 2 cienkie kombinezony. Możliwe że coś pominęłam. :p jestem zdania że zawsze można dokupić jeśli okaże się że czegoś jest mało.

Ja też nic nie dostałam, jako że różnicę wieku mam 12 lat i wszystko porozdawałam po synu,
wszystko od pierwszej rzeczy musiałam kupić :) wydaje mi się że wszystko już mam, ale pewnie po porodzie wyjdą jakieś braki ;)

A ja tak sano jak ty ania tylko u mnie roznica wieku to 7 lat ale po córce wszystko wydawalam lub sprzedawalam i musialam kompletowac wszystko od nowa :-) ale kazde zakupy ciesza:-)

reklama
Ja w 56 prawie wcale mam, wole wysłać swojego po porodzie zeby dokupił niż wcale nie założyć, a my wysocy jesteśmy wiec watpię zeby mała była krótka. Wczoraj trochę poszalałam na zakupach, sporo wyprzedaży;) sie uśmiałam bo tak to bym wieszak po wieszaku dla siebie cos szukała a teraz tylko działy dzieciece Jak to sie priorytety zmieniają hehe

Do góry