reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
niunia ostatnio właśnie zamawiałam w C&A , ale to dla staszego synka, bo takich malutkich rozmiarów nie było :( , a w sklepie to właśnie dwie pary były za 14,90 . Muszę poszukać jeszcze. Teraz z jednego wzoru znalazłam 5 pak za 14,90, rozmiar 15/17 to nie są za duże trochę? ja już nie pamiętam :-D

Ja sobie dopasowałam łóżeczko dziecka do mojej sypialni – żeby było elegancko i romantycznie. Kupowałam piękną narzutę i poduszki na madley.pl – niektóre osoby od razu wpadają w taki infantylny nastrój, że wszystko robią zbyt kolorowo a myślę, że delikatny wystrój lepiej wypływa na nastrój dziecka…

Tez zamówiłam tą maść ale dlaczego teraz smarujesz sutki nią?

na maści pisze że w ciąży już można smarować i tak robiłam ;)

Naprawdę? Ja karmiłam córę 1,5 roku i nie robiłam wcześniej żadnych zabiegów na sutki. Nie słyszałam o tym po prostu. One mają za zadanie leczyć sutki jak maleństwo pogryzie. Ma łagodzić i spajać rany. Może dlatego Ci sutki wysusza jak nią smarujesz teraz.

no i pewnie tak będzie, odstawiłam tę maść na razie ;)

A to nasza zdobyczowa kurteczka z Next'a :)
Jest przesłodka :p
20160630_153112.jpg

Załączniki

• 20160630_153112.jpg
    20160630_153112.jpg
    576,3 KB · Wyświetleń: 106
byłam w txm ładne mają dla dziewczynki a dla chłopca takie ciemne ale w 5.10.15 znalazłam małe. Popatrzę teraz na linki od Dor :)

reklama
Do góry