reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Trzeba przykrecic do ściany tak jak.mowi papercut. Zresztą. Moja jeszcze nie przykrecona a nie gibie się. :) spoko luzik.

Igi 34 tc [emoji173]

Pamiętam, tylko tam jest mowa o USA, że nie doszli do tego, że trzeba przykręcić, choć to pisze w instrukcji obsługi, więc firma nie chcąc stracić w ogóle je tam wycofuje :p

reklama
Kobieto ja kocham lumpeksy. Sama się ubieram i prawdę mówiąc połowę jak nienwiem ej ubrań w szafie mam z lumpow. Kiecki i inne tuniki. Unikatowe rzeczy , nikt więcej tego nie nosi w okolicy. :D a moj synek w komodzie nie ma ani jednej nowej rzeczy.

Papercut a Ty od Rumunow się odczep hehe mój mąż ma ksywe Rumun :D u dlatego całą rodziną jesteśmy Rumuny.

Igi 34 tc [emoji173]

Papercut a Ty od Rumunow się odczep hehe mój mąż ma ksywe Rumun :D u dlatego całą rodziną jesteśmy Rumuny.

Igi 34 tc [emoji173][/QUOTE]

Ja miałam w szkole zawsze ksywe Cyganka ze względu na ciemną karnację, najbardziej rozbrajało mnie jak chłopcy nie potrafili powiedzieć, że im się podoba moja karnacja, to mówili, że podoba im się że jestem ciemna (miałam najlepszą średnią w klasie:))

Heheh no tak samo jak mąż mi zawsze zwraca uwagę jak mowie no taka czarna dziewczyna. A on na to murzynka?[emoji14]

Ja do mojego męża w ogóle nie mowie po imieniu tylko rumun właśnie. Moja mama zresztą też tak bardzo przylgnelo.

Igi 34 tc [emoji173]

haha ja tez rumunka/cyganka cale zycie sie ze mnie nabijaja tez ciemna jestem ;p

ale tych rumunow jest mnostwo, sprzedaja kradzione perfumy, handluja ruskimi papierosami wyobrazcie sobie, ze z mcdonaldsa ukradli na zlom z wc metalowa oslonke na papier toaletowy dramat [emoji23]

Mnie nie stać na markowe ciuszki, prosto z mostu w second handzie go znalazłam.
Ja podobnie jak Mamakulka, kupuję tam ubrania dla siebie, męża i dzieci i nie wstydzę się tego :p A to moje ostatnie łupy dla synka

Załączniki

• 20160627_123403.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    20160627_123403.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    69,3 KB · Wyświetleń: 138
Kurde te koszule dla małych chłopców słodko wyglądają:) Dzieci, a szczególnie niemowlaczki tak szybko rosną, więc też kupowanie ciuchów 50 zł za sztukę uważam za złą inwestycję.

I masz rację :) Potem zacznie się rozszerzanie diety, i plamki których nie da się wywabić, następnie raczkowanie i wiecznie brudne kolana mimo kilkukrotnego mycia podłogi potem chodzenie i upadki. Dopiero teraz kiedy córka ma prawie 2,5 roku mogę spokojnie kupować jej nowe ubranka wiedząc, że nie pochodzi w nich miesiąc czy dwa :)

reklama
Mnie nie stać na markowe ciuszki, prosto z mostu w second handzie go znalazłam.

Tym bardziej gratuluję upolowania takiej perełki. Kochana, ja też kupuję w lumpach ubrania dla siebie i dla syna :) Dla córeczki kupiłam teraz tylko dwa nowe komplety, reszta używana, akurat po kuzynce, ale nie nowa :p Jedyne co mi pozostało do kupienia, to coś cieplejszego, ale poczekam na sezon jesienno-zimowy, bo teraz nie za bardzo jest w czym wybierać i nie zamierzam kupować nowego kombinezonu zimowego na chwile , bo bym zbankrutowała :)
Dla syna już się bardziej opłaca kupić coś lepszego, bo całą zimę przebiega, a potem dobra firma dobrze się sprzeda :)

Do góry